22.12.2023 15:37
Просмотров: 902

Мікроавтобуси та генератори від Саксонії прибули на Харківщину

Мікроавтобуси та генератори від Саксонії прибули на Харківщину

Уряд землі Саксонія в межах зимової допомоги передав на потреби Харківської області 11 електрогенераторів та 3 мікроавтобуси. Про це повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Мікроавтобуси планують використовувати для евакуації цивільного населення із прикордонних, постраждалих населених пунктів Харківської області, а також для перевезень внутрішньо переміщених осіб.

Електрогенератори використовуватимуться на життєво важливих об’єктах інфраструктури, таких як лікарні та теплоцентралі в найбільш постраждалих населених пунктах регіону.

«Саксонія підтримує Харківщину з перших днів повномасштабного вторгнення. Мікроавтобуси та генератори, загальною вартістю 100 000 євро – частина постійної гуманітарної підтримки. Продовжуємо посилювати наші побратимські відносини на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», – зазначив Євген Іванов. 

Раніше Уряд Саксонії вже організував кілька поставок допомоги у співпраці з багатьма партнерами. Цьогоріч у вересні передали медичне обладнання.

Торік було організовано зимову допомогу з аварійними електрогенераторами, медикаментами та продуктами харчування для саксонсько-українських муніципальних партнерств.

«Щоразу ми сподіваємося, що ця жахлива війна скоро закінчиться. Підтримка життєзабезпечення критично важливої інфраструктури в Україні є дуже важливою.

Саксонія хоче і надалі допомагати Україні – в тому числі у післявоєнній відбудові», – підкреслив Голова Державної канцелярії Вільної землі Саксонія Олівер Шенк. 

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович