31.10.2023 14:23
Просмотров: 665

На Харківщині шахрай нажився на будівництві спортивних майданчиків

На Харківщині шахрай нажився на будівництві спортивних майданчиків

Красноградською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора ТОВ за фактами незаконного заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненого повторно, та службового підроблення.

У 2017 році будівельна компанія взяла на себе зобов’язання щодо будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям у низці сіл, розташованих на території Кегичівської ОТГ, уклавши відповідні договори підряду з органами місцевого самоврядування, повідомляє прокуратура Харківській області.

При цьому директор ТОВ-підрядника, знаючи, що роботи виконано не у повному обсязі, вніс завідомо неправдиві відомості в офіційні документи, завищивши обсяги і вартість виконаних робіт.

На підставі актів виконаних робіт, наданих обвинуваченим, на рахунок підрядника надлишково перераховано майже 300 тис. грн бюджетних коштів, чим завдано збитків Кегичівській селищній раді.

Відповідно до висновку експертизи, товщина прошарків щебеню і гравію майже у півтора рази менше, ніж передбачалось проєктними значеннями, а для покриття майданчиків використано гетекстиль гіршої якості, ніж передбачено проєктно-кошторисною документацією.

Обвинувальний акт розглядатимуть у Кегичівському районному суді Харківської області.

Обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович