10.04.2024 07:16
Просмотров: 847

10 хороших новин на 10 квітня

10 хороших новин на 10 квітня

● Непереможна українська армія продовжує відбивати лаптям нирки, сраки, очі, смак до життя, віру у майбутнє і бажання захоплювати Часів Яр. Днями абізяни знову еволюціонували з окопів до прямоходящих, сунулися в атаку і навіть зайшли на вулицю Зелену. Де отримали таких пи$дов, що цілим на початкові позиції майже за кілометр від Часіка ніхто не повернувся.

● Спритні гурівські жужики цього разу долетіли до аеродрому Морозовськ біля Ростова, де наколошматили від 6 до 14 бомбардувальників

Близько 20 летунів і сопричетних – трьохсоті. Сподіваюся, отримані ними поранення мучитимуть їх усе життя.

● Прилетіло заодно і по Борисоглєбському авіаремонтному заводу у Воронезькій області. Бойові гуси Буданова пощипали цех, де виготовляли ракети. Русня пише, що там ще ремонтували військову техніку. Коротше, іконки теж від українських дронів не допомагають. Повна безвихідь.

● Вцілілі росіянські літаки тим часом кинулися бомбити Бєлгород. В будь-якій незрозумілій ситуації бомби Бєлгород, вони навіть це у нас сука спи$дили. 21 бомба за три тижні. Це виходить, по бомбі на день?

Але там бомблять нудно, замовчують наслідки, а от під Часовим Яром русняві штурмовики накрили свою ж піхоту. Зет-воєнкори тепер розбирають, помилка це була чи наказ, щоби перестали втікати з поля бою, тобто зрада чи перемога.

● Під Смоленськом гепнувся міст, кількість жертв збільшилася до шести. Серед дохлих – дружина російського військового злочинця, яка якраз їхала тим мостом, можливо на пижженій українській автівці.

А ще на росії горіло судно "Катерина Велика" - єдине у світі судно постачання льодового класу, коротше справжній російський аналоговнєт. Це вони молодці, і без нас справилися.

● Українські хакери цього тижня мали час і натхнення. Поламали дата-центр, яким користувався росіянський ВПК, нафтогаз і телеком. Знищено понад 300 терабайт даних, поклали 442 сервери з документами.

Також хакнули ІТ-інфраструктуру Москоллектора. Ця компанія відповідає за експлуатацію підземних водопровідних труб, кабелів зв'язку, силових кабелів та тепломереж. Робота критичної інфраструктури Москви повністю паралізована, компанія не може реагувати на аварії та надзвичайні події. На відновлення мінімум два тижні піде.

● Балтійський флот, вслід за чорноморським, починає розуміти, що таке воювати з українцями. Ракетний корабель "Серпухов" ховався на Балтійську, але наші котики дізналися про його плани іти у Крим і спрацювали на упередження. Всередині корабля щось загорілося, а потім усе к херам вигоріло.

Гідролапті, а шо з ї@альниками? Чи вас такими вже мамка народила?

● США, через рік вирішення правових питань, таки віддали нам конфісковані в Ірану зброю і боєприпаси: тисячі автоматів, кулеметів, снайперських гвинтівок, протитанкових гранатометів і понад пів мільйона набоїв калібру 7,62 мм.

● У Великих Копанях на Херсонщині прилетіло по АЗС, де стояла станція РЕБ "Поле-21", на яку полювали наші, і де так вдало якраз тирлувалися тікток-війська. Десятки двохсотих і трьохсотих. Ексклюзивний контент дон.

Ще дві дискотеки було на командних пунктах 49-ї армії на Каховському напрямку.

● І повертається наша постійна рубрика «сім кар є@іческіх». Кадри з Оркська - у саме серденько, сидять на дахах, плачуться, що все втратили. Орки з орчихами зібралися на мітинг і скандують «путін, памагі». Ці довбешки так і не второпали, що після того, як покличеш на допомогу Путіна, у світі і починається вся пи$да. Так шо він не прийшов, а вона вже тут как тут, топить тепер вже й Оренбург і Курганську область

І що примітно – вони не евакуююься, бо розуміють, що хати моментально обнесуть соотєчєствєннічкі. Тому, хто раніше виїхав, тягнуть із собою навіть пралки. Унітази тільки не получається, такий невимовний біль

І ні друзі, це їм не за Каховку. Нічого порівнювати наш Великий Луг із цим скотомогильником. За те, що вони наробили, ще їхні калічні прапращури розплачуватимуться. А ми будемо свідками.

Пам'ятайте! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1035

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович