13.03.2024 07:18
Просмотров: 234

10 хороших новин на 12 березня

10 хороших новин на 12 березня

● Непереможна українська армія схоже вирішила спалити росію в якості чучела на Масницю. В Нижнегородській області прилетіло по НПЗ Лукойла, де роблять 10% всього болотного бензину, роботу підприємства зупинено. Нафтобаза в Орлі полихала так, що відселили дві багатоповерхівки. У Бєлгороді будівля міськадміністрації тепер така як і має бути – з фанерками замість вікон і іконами замість комп’ютерів.

На Волгоградщині атакували арсенал боєприпасів у селищі Котлубань. Така штатна ситуація, що швидкі всю ніч ганяли.

У Таганрогу прилетіло по аеродрому, куди до цього притягли А-50, вже побитий нами у Мачулищах. ГУР поки не заявили, що вони тут не при чом, так шо чекаємо на офіційне підтвердження

В Курську прилетіло по нафтобазі. Полихало на газопроводі в Ханти-Мансійському окрузі. Горів ангар біля аеропорту "Пулково" в Пітері.

На додаток до нафтової почала діставати пи$дов і металургійна промисловість болотного рейху. Металургійний завод «Северсталь» в Череповці залишився без доменної печі. Раніше були атаковані металургійні заводи у Липецькій та Курській областях.

Пожежа у Танковому училищі в Казані. І правильно, навіщо горіти в танку, якщо можна згоріти прямо у казармі. Прямо передовики навчання. Орли гриль

● Білі комірці ГУР МО тим часом поламали сайти Стандартинформа, Станкопрома і Минфина России. Знищено десятки терабайт інформації, зашифровано сотні доменних комп'ютерів користувачів та дані, що на них містилися.

● Паралельно росіяни напали на Росію і деокупували Тьоткіно. Злобні іпсошники весь день лякали росіян, що РДК вже ідуть на москву, і ті дуже старанно боялися, бо на росії ніхто в душу не ї@е, де те Тьоткіно, Курська і Бєлгородська область.

● Тож не дивно, що слабонєрвний росіянський пілот вирішив одразу полетіти на кладовище і убитися там на своєму Іл-76 разом із м’ясним фаршем у вигляді 15 рашистів. Пліткують, що йому у турбіну влетів український бойовий гусь, але насправді то був голуб миру від папи, перевербований в секретних біолабораторіях єзуїтів київського режиму.

● Чехія зібрала вже все баблішко для закупівлі нам 800 тис. артилерійських снарядів. Вже є чутки, що перші партії пішли у війська і на деяких ділянках у лаптів значно посумнішали їбальники.

● Індія більше не хоче купувати у «Роснафти» - Bloomberg пише, що ці новоявлені русофоби відмовилися укладати нові довгострокові контракти на придбання близько 500 тис барелів на добу. А це еквівалентно третині щоденного імпорту Індії.

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко

● Поки у кремлі вигадують, якими новими податками обкласти рабів після виборів, на болотах хвиля корпоративних банкрутств: за перші два місяці 2024 кількість збанкрутілих компаній збільшилася на 60%.

● Велика Британія вирішила, що може позичити Україні заморожені активи російського Центробанку. А борг за Україну віддаватиме русня, після нашої перемоги, своїми репараціями. Йдеться там про $15,6 млрд

Парламент Швейцарії підтримав передачу нам заморожених російських активів – це $8 млрд центробанку. Щоправда ми від цього аукціону невиданих щедрот ще ні долара не виділи, але колись і про передачу ЗРК петріот говорили як про ходячі дерева із Нарнії.

● Магури таки потопили «Котова». Майже рік за ним, сука, ганялися, ГУР на ньому відточили купу нових скілів, але ж не було у паскуди шансів. Гідролапті після цього не потикаються у Чорне море вже тиждень, а їхні майбутні бєзутєшні вдови вже вибирають собі колір салону на гробову ладу

● Організаторку «виборів» у Бердянську Альону Ільїну нарешті розірвало від щастя, що вона тепер «на родінє». Да-да, прямо у машині. У синачки – того, який був прибиральником, а тепер в «адміністрації» тепер дуже блідий вигляд, бо він наступні 40 років не планував взриватися. Тож подейкують, вже планує ротацію на Ямал, де серед оленів сподівається прокатити за свого

Не вийде, Микито, в оленів очі розумні

Пам'ятайте! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1020

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович