14.02.2024 07:03
Просмотров: 290

10 хороших новин на 13 лютого

10 хороших новин на 13 лютого

● Непереможна українська армія переколотила в Авдіївці за 4 місяці 15 тисяч копрокадаврів і майже 400 одиниць техніки. Тамтешні собаки вже ригають від руснявого м’яса. А взяти містечко на 29 кв км друга армія світу так і не спромоглася.

Втім, видавати грандіозний обсерон за перемогу вони вміють, згадайте хоч свято 23 лютого. Не сумніваюся, що буде і свято з приводу «взяття Авдіївки».

До речі, пишуть що над Авдіївкою уронілі чергового Алігатора, разом із начинкою. Оці вже відвоювали собі клаптик на Донеччині і зараз в нього активно всотуються. «Ти ж хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею», як писала класикиня.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». Цього разу так багато, що я вже перебираю ̶с̶м̶а̶ж̶е̶н̶и̶м̶и̶ ̶м̶о̶с̶к̶а̶л̶я̶м̶и̶. У Москві горів завод МіГів – хтось вдало забичкував цигарку у цеху на реконструкції.

У Краснодарському краї горів і вибухав нафтопереробний завод.

А у Пермському краї - вибух на газопроводі: спочатку горіли цистерни, а потім і житлові будинки у селищі. Це до вас, суки, прилетіла іскорка із Харкова.

● Додому повернулися ще сто наших оборонців.

● На Херсонщині український дрон вломився у будинок гауляйтера Нової Маячки Геннадія Коломойця. Абізяна тимчасово вижила, але будинку і машини в нього більше нема.

А от у Бердянську зрадник Олександр Галій, який рвав сраку заради благополуччя окупантів і допомагав їм віджимати майно в українців, нарешті розірвався.

● На морі тим часом трапився черговий русскій-корабль-іді-нах#й: російський нафтовий танкер прямував до Балтійського моря і змушений був різко змінити маршрут, бо за вашингтонським часом були запроваджені нові санкції.

Загалом нафтовий флот болотного рейху через санкції скоротився вже майже вдвічі. Русня вигадує нові схеми, їх виловлюють і знищують.

● А ще й Австрія знеслася з рішенням розірвати контракт на постачання газу з рф. Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко

● Сенат США підтримав законопроєкт про допомогу Україні на $60 млрд. Тепер справа за Палатою представників.

Єврорада своєю чергою схвалила використання прибутку від заморожених активів РФ.

Да, заї@али, да, повільно, але якщо порівнювати з реакцією всього світу на напад Гітлера на Судети – ну це просто турбошвидкість, друзі, рейх цього разу ще навіть не встиг окупувати Францію! І це ще у Гітлера ядерної зброї не було, і на російський газ з нафтою у Європі тоді ще не надрочували. Тільки на пушніну.

Цього разу Європу щоправда теж цікавить одна шкурка, вірніше чучелко. Миршаве таке, міллю трахнуте. Сере в чемоданчик, хворіє на сказ. Всі дуже чекають, коли здохне.

● Зі стіни на станції метро «Площа Українських Героїв» нарешті зішкребли Толстого. А Повітрофлотський проспект тепер називається Повітряних сил України

● Зізнайтеся, ви хвилювалися від візиту у москву Такера Карсона? От я, якщо чесно, хвилювалася, бо раптом наросказує кремлівська мумія всякого на і без того поплавлену трампівську авдиторію і підтримка України у США знизиться.

І знаєте шо? Безкінечно можна дивитися, як наші дрончики ганяються за лаптями, як прилітає по російських містах і як витягується ї@альник Такера Карлсона на інтерв’ю у путіна.

Колишній рейтинговий телеведучий думав, що зараз пару годин попрацює путіну імпортною лялькою, попозориться і поїде додому з мільйонами. А дід же готувався, його ж у ближньому колі вже давно ніхто активно не слухає. Для нього ж досі папка з папірцями – це аргумент, от подивіться, я приніс, Україна, кхе-кхе, отут розпечатано. Навіть Карсон, у принципі звиклий до комунікації з ї@анутими, цього разу ледь не розреготався. А потім знову посумнів, згадавши, що цей золотий дощ із ним у головній ролі на широкий загал таки доведеться показувати.

Мені шкода тільки, що це інтерв’ю не тривало 12 годин. Треба було починати про історію росії ще з гівна мамонтів, щоби під кінець розмови Карсон переписав все майно на РПЦ, заговорив російською і чмобілізувався у батальйон пятнашка

Йому би потім дуже сподобалося в українському таборі для військовополонених

але це не точно

Пам'ятайте! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1014

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович