21.03.2024 06:49
Просмотров: 403

10 хороших новин на 20 березня

10 хороших новин на 20 березня

● На Авдіївському, Новопавлівському та Лиманському напрямках абізяни вирішили, що їх в окопах уже забагато, вилізли, пішли в атаку, отримали повну панамку х#їв і накульгуючи побігли назад їх роздивлятися. Загалом тільки тут за добу було відбито близько 40 атак. Цікаво, що раніше закінчиться в необучаємих: заградотряди чи настоянка бояршника

Наші ж вирішили, що вже час відкривати сезон шашликів і в’ї@али по абізянському складу боєприпасів.

● У Штатах досі водять козу із сената у конгрес щодо допомоги, але знайшли "непередбачувану економію" в уже укладених контрактах, обрадувались і виділили нам пакет на $300 млн: снаряди для Хаймарсів та GLMR.

Маленька мирна Данія переплюнула Штати і дала $337 мільйонів: цезарі, гаубиці, і 155-мм, слава богу, боєприпаси, щоби ми могли зробити абізянам справжнє хюгге

● Фінляндія заборонила їздити на автомобілях, зареєстрованих на болотах, без спеціального дозволу. Бо по перше нех#й шастать, по друге – вони просто брезгують, а по третє – знущатися з русні, виявляється, так весело! Майже сто років себе стримували

● Наша постійна рубрика «горящая росія». В них там стільки всього полихає, що стає навіть неінтересно. ГУР нас зовсім розбалували. З яскравих кейсів - аеропорт в сочах і московський «Домодєдово». На обох локаціях перед вибухами, пожежами, криками і всією цією святковою метушнею щось характерно жужжало.

● А ще агалтєлий Київський Режим підступно і терористично бомбить мирні російські НПЗ на яких виготовляється паливо для абізянських танків. Аліной Кабаєвой накрився величезний Рязанський НПЗ, серія вибухів в НПЗ Слов'янська-на-Кубані, на двох у Самарській області, на Сизранському НПЗ, у Кстово (Нижегородська область) та Кірішах (Ленінградська обл). 12% нафтопереробних потужностей на болотах ми вже паралізували.

Судячи з місцевих чатиків русні вже дуже хочеться позвільнятися нах#й із цих нафтопереробних заводів, але смерть від голоду їх поки лякає більше ніж перспектива згоріти заживо.

● Найбільші хмарні провайдери Amazon, Microsoft і Google закрили доступ до своїх хмарних сервісів для користувачів з болотного рейху.

● Банки Вірменії з 30 березня не прийматимуть росіянські картки «мир». Головний державний банк Дубая через страх потрапити під санкції, позакривав рахунки російських олігархів і торговців кривавою нафтою.

Кругом, кругом одні враги.

● У Скадовську партизани влаштували дискотеку біля «виборчої дільниці». Автомобіль, припаркований неподалік цього вівтаря плебісциту, вибухнув якраз у той момент, коли повз проходжалися патрульні. П’ятьом манкуртам відірвало руки, але не хвилюйтеся, вони все одно змогли поставити свій підпис за путєна.

● На Бєлгородщині продовжуються бої росіян з росіянами. Армія у Грайворонському районі виявилася настільки натренованою і навченою що повзривала к х#ям самих себе своїми ж гранатами. Серед втрат РДК - кілька воїнів, які ржали так, що ледь не обісцялися

● А ще у боях за Козинку РДК ліквідували сина начальника інженерних військ РФ, який відкосив від есвео. Лейтенант Нікіта Безсмертний ж син начальника інженерних військ армії РФ полковника Романа Безсмертного. Папа потурбувався, щоби синачка служив у безпеці, перевів його у Бєлгородську область із Херсонського напрямку.

Але премія Дарвіна знайшла Нікіту і тут – пи$дував собі за шавухою на уазику по мінних полях і підірвався разом із двома колегами. Того що вижив, забрали у полон.

Пам'ятате! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1024

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:15    30
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович