26.01.2024 07:47
Просмотров: 425

10 хороших новин на 22 січня

10 хороших новин на 22 січня

● Велика Британія, вустами свого посла натякнула, що взагалі не проти, якщо ми ї@ашитимемо британськими ракетами по цілях на території болотного рейху. «Це не стратегія Великої Британії, не стратегія інших партнерів. Це Україна, яка має створити стратегію застосування зброї для перемоги», – сказав містер Гарріс.

Взагалі я бачу, як посилюється наратив про те, що війну треба переносити на територію рф. Війни це не закінчить, але воювати русні ставатиме складніше, і втомлюватися від війни вона буде ще більше. Імхо наша ціль – триматися і якомога зліше огризатися поки бункерний дід не подохне. А там вже можемо і поговорити

● Плани лаптів збудувати залізничний міст під Волновахою, щоби поєднати залізницею окуповані території України та росії, накрилися аліною кабаєвою – вчора від наших котиків прилетіло на цю стройку века в районі Гранітного. Розколошматили там все, що могли, так шо у цьому році ніякої залізниці бути не має. А у наступному може вже і ніякої росії не буде.

● В СБУ заявили, що це вони діджеїли ту дискотеку в Туапсе, де полихало на нафтопереробному заводі. Установка первинної обробки нафтопродуктів убилася в хлам.

● Терехов раптово прозрів після чергового ракетного обстрілу Харкова і вирішив, що вже час перейменовувати вулицю Пушкіна. Виявилося, що він навіть знає, хто такий Сковорода і хоче тепер вулицю імені Сковороди, «Людини, чия філософія життя та свободи була в корені протилежною імперським амбіціям».

Сумно тільки, що деяким нашим посадовцям, щоби мізки встали на місце, потрібна величезна трагедія. А декому і це не допомагає.

● Брянськ хоче забрати звання міста-терпіли у Бєлгорода. Туди прилітає на нафтобазу вже другий день поспіль. Полихає так, що хоч пекло на натурі знімай. Пишуть, що це найбільша шкода, завдана нафтобазі у Клинцях з початку есвео. І це вони ще заявляють, що все збили

А я постійно кажу – не такі страшні українські дрони, як російське ППО.

● Наша постійна рубрика «командырявые». Ліквідовано замкомандира батальйону «пятнашка» Володимира Харабуа, він же Микич, комбата саперів майора Драгунського, замполіта в/ч 29594 Андрія Харченка (вот же, сука, манкурти), а також дуже досвідченого бойового літуна Вячеслава Киельова. У березні він зміг посадити палаючий літак і дивом вижив, але знаків долі не зрозумів і зрештою подох від прильоту на Херсонщині

● Наші кібери хакнули 14 сайтів компаній, що спеціалізувалися на доставці дерева та каміння для спорудження російських оборонних споруд, а також матеріалів для польових таборів русні і вказали їм нові цілі.

А перед цим викачали інфу про пів тисячі об'єктів Міноборони РФ, зламавши держпідприємство, яке будує військові об’єкти по всьому болотному рейху.

● Паливний переобний комплекс в Усть-Лузі, що відвантажує паливо на Балтійському морі, не зможе працювати ще кілька тижнів, а то й місяців після атаки СБУ, заявляють масковські спеціалісти.

● Казахстан починає дерусифікацію і міняє російські назви на казахські. Прагнення країни самостійно вирішувати, як і що має називатися й говорити своєю @лять мовою, а не російською, орками авжеж тут же було охарактеризоване як махрова русофобія.

Як же вони бояться, що усі колишні країни совка згадають, з чого все почалося, і пошлють їх нахер з їхнім великим і могучім, пушкіним і толстоєвським. Не намагатимуться більше виглядати майже як руські і мімікрувати під цю культуру загарбників, щоби досягти якогось успіху.

Як же вони бояться, що їх скоро взагалі ніхто більше не боятиметься.

Пам'таємо! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1009

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:40    81
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович