01.02.2024 06:41
Просмотров: 283

10 хороших новин на 31 січня

10 хороших новин на 31 січня

● Непереможна українська армія вкотре виї@ала і висушила кримську пепео. Гарно прилетіло на аеродром Бельбек, де за самими скромними підрахунками було поламано три сушки і більше 20 абізян. У Гвардійському мінуснули ще дев’ятьох, а на Луганщині – ще одного сушарика.

● В Україну повернулися з полону 207 наших героїв. Це після заяви росіян, що ми збили літак, тому більше ніяких обмінів. Безсилий пи$дьож, на їхні слова зважати – себе не поважати.

● Пітер атакував український дрон. ППО болотного рейху переможно відзвітували, що вони його збили, після чого цей український бойовий гусь протягнув ще 10 кілометрів і грохнув нафтобазу "Невський мазут". А полихає там тепер мабуть просто від обіди за руський народ-багоносець

● На фронт приїхали перші GLSDB-ішки. Що це за штуки? О, це бомбічні штуки, я вам доповідаю, у прямому сенсі. Це новітні розумні крилаті американські бомби дальністю вдвічі більші за наші хаймарси. Такої рєзвої х#йні ще навіть в американців нема на озброєнні, самі її @лять бояться, нам відправили

● Домашніх тварин нарешті офіційно дозволили приводити в укриття. Тож тих, хто озвірів настільки, що готовий викинути вас із собакою і котом під бомби, можете тепер відсилати до наказу МВС. І так, досі є випадки, коли не пускають. І будь ласка, не треба порівнювати алергію, яка буває в однієї людини зі ста, із ризиком загинути від бомби.

● Українська розвідка поклала сервер спецзв’язку російського міноборони, припинивши обмін інформацією між підрозділами російського міноборони. На обмін матюками, венеричними хворобами і способами відкосить від турне на есвео це ніяк не вплинуло

● Форинт обвалився через позицію Орбана щодо допомоги ЄС для України. Інші угорські активи також постраждали. Депресняк на угорському ринку пояснюється делікатними погрозами від Євросоюзу, що якщо не буде бабла для України, то уж точно не буде бабла і для Угорщини. Ні контрактів, ні кредитів, ні інвестицій. Орбан заявив, що це шантаж

Ая, звісно шантаж

● Росія вже штири рази за місяць бомбила Бєлгородшину. Впускають на неї фаби як кабачки з дірявої тачки. За трагічною випадковістю жодна з авіабомб не розірвалася, хіба пару кіз і місцеву гадалку пришибло. Ну от нічого не можуть зробити по нормальному. Такий сюжет був би, що ми перетворили цілу область росії на котлован. Зіпсували нам оце весь паблік рілейшнс.

● Але не все так скучно і депресивно на Бєлгородщині. Наприклад абізяни з в/ч 53359 вирішили встановити протипіхотну міну і були такі люб’язні, що одразу ж її і випробували, розкинувши руками від захвату по всій території Бєлгородської області. А прикордонники Віталій Бондар і Микола Миколаєв – ще й ногами.

● Інженер оборонного заводу «Алмаз-Антей» удавився після того, як російською ракетою прилетіло по будинку його бабусі у Харкові. Ич який совістливий, поки по будинках інших бабусь прилітало, сьорбав собі чай з бубликами, а тепер поліз в петлю. Міг би полізти і в РДК, до прикладу, хоч одну бомбу би собою розмінував.

Пам'ятайте! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 06:00    84
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович