06.02.2024 06:51
Просмотров: 577

10 хороших новин

10 хороших новин

● Непереможна українська армія просунулася на Бахмутському напрямку в районі Кліщіївки, вичавивши абізян з їхніх позицій. Абізяни дуже обіжалися, кільком десяткам було нанесено прямо таки смертельну обіду. В решти таки спрацювали інстинкти і вони вирішили обійтися без оцих самовбивчих дуелей.

● У Криму потопили руського ваньку. Ну а нашо вони називають свої корита так, щоби нас спровокувати. То крейсер Москва, то @лять Івановєц…

Ну, згодна, Оленегорскій Горняк утопили просто щоби позбиткуватися з дикторів на телебаченні

● ЄС схвалив €50 млрд Україні. Орбан цього разу на каву не виходив, сказали дожовувати гущу з попередньої. Перший транш на 4,5 млрд ми маємо отримати вже у березні

● Єврокомісія та Міжнародна фінансова корпорація підписали угоду про гарантії приватних інвестицій в Україну на 90 млн євро

Залишилося США із допомогою дожати і можна на пів дня видихнути. Давайте, діар кетс, там хороший закон, вже все так як ви просите. Не змушуйте нас відправляти до вас послом Мельника.

● Додому повернулися 207 українських Героїв. Зморені, схудлі, але живі. Відновилися обміни. Із сумного – ні на яке російське біосміття кремль не згодний міняти наших азовців.

● Литва зробила нам смачний підгончик - тисячі боєприпасів до протитанкових гранатометів Carl-Gustaf та інтелектуальні системи дистанційного підриву RISE-1.

● Щось жирно загорілося на НПЗ «Лукойл-Волгограднефтепереработка». На війдео і «ой@лять», і «мамочкакудабєжать», і «дачтожеєтоделаєтся». Да, ми такі, ми і бойових гусей з біолабораторій курити навчили. Але після перемоги вони обов’язково кинуть ))

● Міністр надзвичайних ситуацій луганської народної абізянії Альоша Потелещенко не пережив надзвичайну ситуацію у «пекарні» в Лисичанську. Не пройшов мабуть інструктаж з необхідних заходів безпеки, гієна колаборантська. А руський мір він же, Альоша, сповнений викликів і небезпек. Машини на замінування ти перевіряв, а от про ракету тобі в гороскопі нічого того дня не написали. Пічалька

● Мрія екіпажу російського вертоліта Мі-8 нести тиху і спокійну службу на субмарині нарешті збулася у Карелії, де вертушка, разом із м’ясною начинкою, беркицьнулася в Онезьке озеро, поблизу села Дерев’яного. Троє бездєльників залягли на глибині 50 метрів, конкуренцію за них ведуть російські рятувальники і корюшка.

● А пам’ятаєте, що росія перекрила нам зерновий коридор? Ну там блокада, матюки, піу-піу, погрози поганою англійською, да? Так от, експорт через український морський коридор за півроку вже майже сягнув довоєнного рівня. Понад 20 млн тонн вантажів до 32 країн світу. Так шо в сраку нехай собі ті ракети запхають. Україна – це хліб. А вони – це пошуковий запит у гуглі «готель без росіян».

До речі, ви колись помічали, що про жодну націю в світі більше так не гуглять?

Пам'ятайте! Бо брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1013

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 06:00    32
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович