07.04.2024 07:21
Просмотров: 194

Естонія знайшла ще один мільйон снарядів для України

Естонія знайшла ще один мільйон снарядів для України

Естонія знайшла ще один мільйон снарядів для України, — Forbes

Міністр оборони Естонії Ганно Певкур сказав, що намагається виманити з тих самих країн, які заплатили 1,3 мільярда доларів за боєприпаси з Чехії, ще 2,2 мільярда доларів, щоб заплатити за боєприпаси з Естонії.

Снаряди включають 155-міліметрові снаряди за стандартами НАТО, а також 152-міліметрові снаряди за радянськими стандартами та ракети «Град».

---------

Нідерланди передадуть Україні 24 винищувачі F-16, - міністр оборони країни

«Наша коаліція з Данією та США сподівається, що вже цього літа ми зможемо розпочати постачання винищувачів F-16, спочатку датських, а потім і нідерландських. <…> Воює Україна, але це війна за свободу, демократію, верховенство права та проти незаконної агресії. І саме тому ми готові підтримувати Україну, і саме тому ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше доставити туди боєприпаси, особливо калібру 155 міліметрів. Ми дуже наполегливо працюємо над цим», — додала Кайса Оллонгрен.

---------

У Канаді заявили про нарощування допомоги Україні

«У березні Канада направила Україні 2 мільярди доларів термінової бюджетної підтримки в той час, коли США не змогли активізуватися і надати підтримку для України, щоб заповнити прогалину», — міністр фінансів Канади.

Вона також додала, що канадці «можуть пишатися, знаючи, що наша країна, безумовно, виконує свою роль, щоб протистояти рф та підтримувати Україну»

---------

Китай забезпечує росію даними супутникової розвідки, - Bloomberg

Китай надав Росії супутникові знімки для військових цілей, а також мікроелектроніку та верстати для виробництва танків.

Підтримка Китаю також включає оптичні прилади, паливо для ракет і посилення космічного співробітництва.

Китай раніше спростовував будь-яку військову допомогу Москві

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг попередив, що «альянс авторитарних держав» дедалі тісніше співпрацює проти західних демократій

▶️ В інтерв'ю Бі-бі-сі він заявив, що Росія, Іран, Китай і Північна Корея все активніше об'єднують зусилля, надаючи один одному практичну підтримку, і цей альянс стає все більш і більш згуртованим.

«Китай підтримує російську військову економіку, поставляючи ключову продукцію для оборонної промисловості, а замість цього Москва віддає своє майбутнє в заставу Пекіну», - пояснив глава НАТО

Джерело: https://t.me/Tsaplienko

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:34    96
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович