18.01.2024 08:48
Просмотров: 511

Харківська область: оперативна інформація станом на 07:00 18 січня 2024 року від ДСНС

Харківська область: оперативна інформація станом на 07:00 18 січня 2024 року від ДСНС

● Протягом доби з 17 по 18 січня 2024 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.

● За цей період здійснено 27 оперативних виїздів, з яких:

✅ 7 – на ліквідацію пожеж;

✅ 3 – для проведення аварійно-рятувальних робіт;

✅ 5 – на обстеження місць ворожих обстрілів;

✅ 1 – на чергування;

✅ 4 – на допомогу населенню;

✅ 7 – інші виїзди.

● Протягом доби рятувальники ДСНС на гасіння пожеж, пов’язаних з ворожими обстрілами, не залучались.

● 3 рази вони залучались до ліквідації наслідків минулих ракетних ударів по Харкову. Аварійно-рятувальні роботи проводились у Слобідському, Київському та Холодногірському районах. Зокрема бійці аварійно-рятувальної частини загону спеціального призначення ДСНС Харківщини залучались до проведення робіт з демонтажу аварійних конструкцій триповерхової нежитлової будівлі, яку окупанти зруйнували ракетним ударом напередодні на передодні увечері. За допомогою важкої спеціальної інженерної техніки вони провели контрольований демонтаж аварійних конструкцій пошкодженої будівлі.

● Рятувальники Куп’янського і Чугуївського районів області 5 разів виїжджали на перевірку місць влучання ворожих засобів ураження.

- У м. Вовчанську внаслідок обстрілу пошкоджені 4 житлових будинки, паркани, знищені декілька господарчих споруд.

- м. Куп’янськ – пошкоджені газові та водопровідні комунікації.

- На село Малий Бурлук Великобурлуцької громади окупанти скинули керовану авіабомбу. Вона влучила в одноповерхову адміністративну будівлю, спричинивши значні руйнації. Також пошкоджені 6 приватних будинків та будівля сільськогосподарського підприємства. Поранено 2 дітей, 1 жінка загинула.

- Ще одна ворожа бомба потрапила в поле біля села Федорівка Вільхуватської громади.

- Останнім було атаковане м. Чугуїв, куди прилетіло відразу 2 керовані російські бомби. Вони влучили у навчальний заклад, спричинивши значні руйнації. Загинула 1 людина, 3 постраждали.

● Внаслідок 3-х побутових пожеж, причиною яких стала людська недбалість при поводженні з вогнем, 1 людина загинула і 2 постраждали, 1 з яких врятували вогнеборці.

- О 10:17 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в місті Куп’янську на вул. 8-го Березня. Горіли домашні речі в одній із кімнат на площі 4 кв.м. Всередині помешкання надзвичайники виявили тіло загиблого чоловіка.

- О 19:58 в одній з квартир житлової чотирьохповерхівки на вул. Полтавський шлях у Харкові загорівся матрац на площі 1 кв.м. В ній рятувальники знайшли 43-річного чоловіка і витягли на свіже повітря. Далі його з отруєнням чадним газом госпіталізували до лікарні.

- О 21:45 трапилась пожежа у гаражі на вул. Таджицькій в Харкові. Внаслідок неї постраждав 37-річний чоловік. Він отримав опіки верхніх кінцівок та обличчя і був госпіталізований до опікового центру. З гаражу рятувальники врятували його автомобіль.

● Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 25 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Джерело: https://www.facebook.com/DSNSKHARKIV

Новости портала «Весь Харьков»


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович