07.12.2023 07:10
Просмотров: 109

Як мексиканським біженцям вдалося заморозити допомогу Україні

Як мексиканським біженцям вдалося заморозити допомогу Україні

Розповім детально, чому американські конгресмени так завзято товчуть воду в ступі

«Віслюки» (так називають демократів США) та «слони» (відповідно - республіканці) по-різному реагують на війну московії проти України: перші прагнуть протидіяти бункерному фюреру з його загрозами світовій безпеці; другі розраховують на перемогу над Байденом. Тому «слони» не придумали нічого кращого, ніж обміняти $60 млрд. допомоги Україні на «фору» Трампу в президентських перегонах. 

▶ ️«Фора» має бути упакована під виглядом боротьби з міграційною кризою, яка є однією з фішок виборчої кампанії лідера «слонів» і дуже милозвучно лягає на вуха республіканському “ (https://t.me/orestokratiia/837)лохторату (https://t.me/orestokratiia/837)”. (https://t.me/orestokratiia/837) 

● «Слони» змушують «віслюків» проголосувати в Конгресі за частину передвиборчих обіцянок Трампа з президентської кампанії-2016. Це і будівництво стіни на кордоні з Мексикою, і скорочення кількості претендентів на "гуманітарний пароль" для в'їзду в США та ускладнення правил отримання притулку для мігрантів. Тоді Трамп обіцяв, але нічого до пуття так і не довів. 

Демократи вважають ці "хотілки" негуманними та неефективними.

● Міграційний «шантаж» матиме продовження: Трамп вже пообіцяв депортовувати осіб, які легально проживають у Сполучених Штатах, але живлять «джихадистські симпатії», підтримують антиамериканські та антисемітські погляди. На кордон з Мексикою будуть відправлені тисячі силовиків. Ще в планах —  розширити заборону на в’їзд мусульман, а також запровадити «ідеологічну перевірку» мігрантів.

● Якщо правова система США покотиться ідеологічною доріжкою Трампа, то Штати нагадуватимуть якусь Білорусь. Це важлива причина для «віслюків» не підігрувати електоральним збоченням «слонів». 

▶ ️Мексика дійсно перетворилася на «чорний вхід» у США, через який щороку потраплять від 1,7 до 2 млн нелегалів: згодом вони натуралізуються, але часто — не асимілюються, іспанська - фактично стала другою мовою в країні. Тому маргінальний республіканський електорат так аплодує витівкам "слонів" у конгресі. 

▶ ️Демократи, схоже, здаватися не збираються і «грають» на підвищення ставок. 

● Джо Байден закликав Конгрес схвалити додаткове фінансування військової допомоги Україні: якщо дати Росії перемогти, вона не зупиниться лише на Україні – бойові дії охоплять і країни НАТО. Це [наразі] не спрацювало і республіканці Сенату влаштували «мексиканський» шантаж, заблокувавши розгляд цього питання.

● Формально, Байден, який вже поступається Трампу в рейтингах, стоїть перед вибором: або зберегти ліберальний підхід до імміграції, або дати зелене світло ксенофобії свого опонента: тоді як поступки республіканцям здатні серйозно підірвати його можливість переобратися наступного року.

▶ ️До різдвяних канікул конгресмени мають ще декілька тижнів. Є сподівання, що "республіканці" відіграють цей спектакль до свят і здадуться. Тим часом до США «зграями» летять політики різного калібру, і в більшості з них одна мета: зупинити бункерного. Тобто — підтримати Байдена. 

Вдалого їм польоту!!!

P.S.: Ідея Трампа зі мексиканською стіною - це мікс його слогану «Зробимо Америку ВЕЛИКОЮ знову» та проєкту першого імператора Китаю з династії Цинь: той почав будувати "ВЕЛИКУ китайську стіну", щоб відгородити Китай від кочових племен. З того часу минуло 24 століття, але його управлінські рішення досі не втратили актуальності. Принаймні, в очах Трампа.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/913

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович