30.12.2023 07:27
Просмотров: 387

Як у Києві і західних столицях відреагували на нову масовану ракетну атаку росіян

Як у Києві і західних столицях відреагували на нову масовану ракетну атаку росіян

● Президент Зеленський:

"Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому народу".

● Очільник МЗС України Кулеба:

"Я хотів би, щоб звуки вибухів в Україні були чутні у всіх великих столицях, штаб-квартирах і парламентах, які зараз обговорюють подальшу підтримку України. У всіх редакціях, які пишуть про "втому" чи готовність рф до "переговорів". Нашою єдиною колективною відповіддю може і повинна бути безперервна, потужна і довгострокова військова та фінансова допомога Україні".

● Секретар РНБОУ Данілов:

"Ракетні судомини рф мають і матимуть прямо протилежний ефект, ніж очікують у кремлі. Ще більша ненависть до росії і росіян, які підтримують режим. Неприйняття всього, що пов’язано з російськістю — культури, мови, традицій. Недопущення будь-яких компромісів з країною-недобитком. Кристалізація ідеї і руху національного спротиву. Остаточне знищення будь-яких проросійських рухів в Україні. Ми будемо боротися стільки, скільки це буде необхідно. За Дніпро, Одесу, Львів і Київ — відповідь не забариться".

● Посол Великої Британії в Україні Гарріс:

"Атака на цивільну інфраструктуру є воєнним злочином".

● Голова європейської дипломатії Боррель:

"ЄС залишається відданим зобов'язанням у 2024 році надати додаткове озброєння для підтримки України у протистоянні російському вторгненню. Боротьба України за свободу проти тиранії — це спільна боротьба".

● Очільник МЗС Латвії Каріньш:

"Сьогоднішній жахливий напад рф — ще одне підтвердження того, що Україна має негайно отримати всю необхідну допомогу. Мир і справедливість можливі лише після припинення російської агресії та відповідальності за міжнародні злочини".

● Верховний комісар ООН з прав людини Фолькер Тюрк:

"Я шокований черговими ракетними та безпілотними атаками рф по Україні. Закликаю рф негайно припинити атаки і суворо дотримуватися норм міжнародного права".

Джерело: https://t.me/znua_live/127737

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 09:47    194
Сегодня 08:40    130
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович