03.01.2024 19:26
Просмотров: 481

Мстять по-звірячому: окупанти продовжують воювати з навчальними закладами Харкова

Мстять по-звірячому: окупанти продовжують воювати з навчальними закладами Харкова

Напівзруйнована школа в Основ’янському районі Харкова вже вдруге стає мішенню російських терористів – ввечері 2 січня в будівлю навчального закладу прилетіла ворожа ракета. Били з комплексів С-300, зробили висновки правоохоронці. На місці влучання утворилася величезна вирва, яку швидко заповнила вода з пошкодженого водогону. В сусідніх будівлях спортшколи та дитячого садочка повилітали вікна.

Марія Єрмоленко, заступник директора спортшколи

Перший раз з цієї сторони прилетіло, вибило все що можна. А вчора вже з другого боку прилетіло і вибило все, що залишилося. На другому поверсі така ж картина, навіть ОСБ поламало.

Дмитро водив на тренування у цей спортзал дитину. Сьогодні прийшов подивитися, що залишилося після другого влучання.

Дмитро

Ну первый раз они вначале войни авиабомбу сбросили. А теперь… У меня нет слов. Спортзал разбомбить? Наверное, это важный стратегический объект. Я не знаю, как это еще назвать.

Ніяких військових об’єктів поряд немає, каже тренер Олександр Чернишов. Раціонального пояснення діям окупантів чоловік знайти не може.

Олександр Чернишов, президент Харківської обласної федерації паверліфтингу

Діточки тренувалися. 12-15 років. Зал цей ми вже вдруге відновлюємо. Перший раз рік тому прилетіло в цю школу, вахтер була тут і більш нікого. Вони цілеспрямовано хочуть знищити нашу націю. Вони образилися, що ніхто їх тут у Харкові не зустрічав. І вони мстять по-звірячому.

Тим часом в російському міноборони відзвітували після масованих обстрілів: уражено пункти дислокації іноземних найманців і нацформування «Харківщина» в місті Харків.



Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович