11.01.2024 15:41
Просмотров: 378

Не очікували, що росіяни можуть вдарити по готелю: іноземні журналісти про обстріл Харкова

Не очікували, що росіяни можуть вдарити по готелю: іноземні журналісти про обстріл Харкова

Шоковані зухвалістю росіян і ударом по готелю – турецькі кореспонденти кажуть, що дивом вижили під час ракетної атаки.

В готелі, який атакували росіяни, кореспонденти турецького видання зупинялися вже не вперше, розповів начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов. Журналіст та фотокореспондент працюють в Харківській області та фіксують воєнні злочини армії агресора. Цього разу приїхали шостого січня. Під час атаки обидва були у своїх номерах на другому поверсі.

«Я відчув страшний вибух, слідом ще один, полетіло скло. Уламками скла мені  пошкодило руку. І я одразу вибіг на вулицю. Дуже злякався за свою колегу, вона була в сусідньому номері. Це зухвала атака на звичайний готель, ми завжди там зупинялися під час відряджень, це майже середмістя, і ми не очікували, що росіяни можуть вдарить по ньому. Жодних військових там не було», – розповів журналіст харківським слідчим.

«Я почула гучний вибух, здійнявся пил, було нічого не видно. Я перебувала в такому стані, що майже нічого не розуміла, не розуміла, що відбувається. Я відчувала себе у шоковому стані, в мене полетіли уламки. Коли вибігла на вулицю, побачила там свого колегу з закривавленою рукою», – такі враження від чергового відрядження у жінки-фотокореспондента турецького видання.

Службовий автомобіль, на якому журналісти їздили по Харківській області та знімали наслідки російських атак, був припаркований біля готелю і також пошкоджений внаслідок вибуху.

Обидва іноземні журналісти кажуть про те, що цей об’єкт – повністю цивільний.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович