15.12.2023 10:02
Просмотров: 347

Тотальний контроль — москва посилює репресії проти українців в окупації

Тотальний контроль — москва посилює репресії проти українців в окупації

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує — на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники посилюють тиск на місцеве населення.

Держава-агресор росія значно активізувала маховик залякування та репресій у зв’язку з підготовкою до так званого виборчого процесу та «переобрання» путіна, а також задля виявлення противників російського поневолення.  

Окупаційні адміністрації створюють жахливі й нестерпні умови для тих громадян, хто відмовляється отримувати російські паспорти: людям відмовляють у наданні медичної та соціальної допомоги, позбавляють доступу до електроенергії та системи водопостачання.

У складі карально-репресивних груп, які проводять систематичні  обшуки приватних помешкань українців на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей, російські загарбники почали використовувати фахівців із аналізу поведінки.

Під час здійснення так званих «перевірок документів» та обшуків вказані особи пильно стежать за власником житла, створюючи додатковий психологічний тиск.

Намагаючись залякати та встановити тотальний контроль за місцевим населенням, росіяни на окупованих українських територіях намагаються обрубати усі можливі канали зв’язку та доступу до інформації.

Наприклад, для отримання дозволу та можливості користуватись мобільним інтернетом українці в окупації мусять звернутись до підконтрольних росіянам провайдерів.

У цих компаніях на телефони людей вводять невідомі коди, що може свідчити про приховане встановлення шпигунських програм.

 

Джерело: https://t.me/DIUkraine/3201

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович