12.01.2024 09:34
Просмотров: 383

У команді чотирилапих побратимів харківських нацгвардійців – поповнення

У команді чотирилапих побратимів харківських нацгвардійців – поповнення

Два цуценяти німецької вівчарки – Айва та Айс – розпочинають навчання, аби стати службовими собаками та нести службу разом гвардійців 5-й Слобожанській бригаді НГУ.

За словами кінологів, батьки Айса та Айви мають дуже потужні генетичні якості та походять від кращих представників породи німецька вівчарка в Україні з розплідника Von Haus Lunx. Обидва малюки зареєстровані в Кінологічній спілці України, а всі їхні предки – володарі безлічі титулів та нагород саме серед робочих собак.

Олександр Кюрчев, власник розплідника бельгійської вівчарки Otamans UA

Це мають бути дуже хороші собаки! Думаю, що харківським гвардійцям вони сподобаються і в майбутньому стануть для них відмінними помічниками. Я працював з обома батьками: сильні собаки й генетично мають хорошу основу. Сподіваюсь, що і діткам батьки передали всі свої найкращі якості.

Відразу по приїзду малечі до Харкова за цуценятами почали спостерігати та вивчати їх поведінку та якості. Першим з боксу вийшов Айс. Айва сховалась у дальньому куточку переноски та категорично відмовлялась виходити навіть на запропоновані смаколики. Але через деякий час все ж вирішила познайомитися з гвардійцями.

Роман, начальник кінологічної служби 5-ї Слобожанської бригади

Чудові малюки: таке враження, що ми з ними давно знайомі та просто деякий час не бачились. У малечі чудова соціалізація, вони йдуть на контакт, але при цьому спостерігають, оцінюють, що і як відбувається навколо них, як реагує оточення на їх поведінку – вони вміють мислити.

За словами офіцера, перші спостереження показують, що Айс та Айва на генетичному рівні перейняли від батьків розшукові якості.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович