23.02.2024 12:51
Просмотров: 334

У прикордонній громаді на Харківщині порадили жителям зібрати речі «на випадок можливої евакуації»

У прикордонній громаді на Харківщині порадили жителям зібрати речі «на випадок можливої евакуації»

Дергачівський гуманітарний центр, а також адміністративні органи громади не працюватимуть 24 лютого. Жителям порадили утриматись від відвідувань громадських місць, зарядити акумулятори та зібрати речі першої необхідності на випадок евакуації.

З проханням дотримуватися максимальних заходів безпеки у зв’язку з наближенням другої річниці повномасштабного вторгнення до жителів громади звернувся начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

«Щодня ворог намагається внести зневіру та розбрат в українське суспільство, поширюючи величезну кількість дезінформації через соціальні мережі. Водночас російські терористи застосовують ракетні удари по мирному населенню, нерідко прив’язуючи це до знакових для себе дат і подій. Саме такою датою є 24 лютого», – написав Задоренко.

За його словами, прикордонна Дергачівська громада є дуже зручним регіоном для російських провокацій, оскільки через Дергачівщину рівно два роки тому ворог розпочав наступ на Харків.

«Тому закликаю вас утриматись від відвідувань громадських місць, зокрема магазинів, торгових центрів, аптек, закладів громадського харчування, адміністративних і соціальних установ. З метою профілактики рекомендую зарядити пристрої автономного живлення на випадок потенційного блекауту та зібрати речі першої необхідності на випадок можливих заходів з евакуації», – йдеться у повідомленні.

Цю інформацію начальник Дергачівської МВА попросив сприймати виключно як застереження, оскільки на цьому напрямку не фіксується концентрація сил ворога, якої було б достатньо для повторного наступу.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович