30.12.2023 06:40
Просмотров: 496

Умєров: З такими запасами ракет рф може і буде продовжувати атаки по Україні

Умєров: З такими запасами ракет рф може і буде продовжувати атаки по Україні

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що росіяни багато місяців накопичували ракети, щоб вдарити по Україні, вони можуть продовжити атаки з огляду на запаси ракет, але за кожний злочин рф буде справедливе покарання.

Джерело: Умєров у Facebook

Пряма мова: "Масована ракетна атака держави-терориста на нашу землю. Багато місяців росіяни накопичували ракети ось для цього: удари по житлових будинках, торговельних центрах, лікарнях. По мирних українських містах".

Деталі: За його словами, "знову й знову росія демонструє всьому світу, що не має іншої мети, ніж терор, ніж вбивства, ніж геноцид українців". "За кожен з цих злочинів буде справедливе покарання", - підкреслив міністр.

"Очевидно, що з такими запасами ракет, які є в держави-агресора, вони можуть і будуть продовжувати такі атаки", - зазначив Умєров.

Він запевнив, що Україна продовжить роботу з урядами країн-партнерів щодо надання нашій країна достатньої кількості засобів ППО, щоб убезпечити наш народ від смертельної небезпеки майбутніх атак.

Передісторія:

● Зранку росія атакувала Україну ракетами та дронами. На Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Львовщині, Харківщині, Запоріжжі та в інших областях лунали вибухи.

● Під час масованого удару по Україні росіяни застосували 158 засобів повітряного нападу − ракет різних типів та ударних БпЛА; 27 "Шахедів" і 87 крилатих ракет вдалося знищити.

● Внаслідок російської атаки на Україну зранку 29 грудня загинули щонайменше 22 людей, за даними поліції, 132 особи дістали поранення.

Джерело: pravda.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович