19.11.2021 09:13
Просмотров: 1078
Борщ із грушею та чорносливом: незвичайний рецепт старовинної української кухні
Якщо вам хочеться спробувати щось незвичайне, то вам слід звернути увагу на цю страву. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт борщу з грушею та чорносливом.
Інгредієнти для бульйону:
- морква – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- яловичина на кістки;
- лавровий лист;
- перець горошком, сіль – до смаку.
Інгредієнти для борщу:
- буряк – 3 шт;
- груші – 4 шт;
- капуста – 0,5 качана;
- картопля – 3 шт;
- лимон – 0,5 шт;
- чорнослив;
- помідори в с/с – за смаком;
- сіль перець
Приготування:
- Зваріть яловичий бульйон. Дістаньте м'ясо і поріжте дрібно.
- У невеликій ємності замочіть чорнослив.
- Очистіть грушу від шкірки, залишивши гілочку. Потім опустіть її у бульйон.
- Через пару хвилин додайте дрібно нашатковану капусту і варіть на повільному вогні.
- На великій тертці натріть буряки, дрібно наріжте цибулю.
- Викладіть цибулю і буряки на сковороду з олією, додайте помідори, посоліть, поперчіть і тушкуйте до м'якості.
- Картоплю очистіть від шкірки, потім наріжте кубиком і покладіть у борщ.
- Додати чорнослив, засмажку з буряка.
- Через кілька хвилин дістаньте груші та варіть борщ до готовності.
- Наприкінці додайте порізане м'ясо і видавіть сік лимона.
Борщ із грушею та чорносливом готовий! Смачного!
Источник: meta.ua/