19.11.2021 09:13
Просмотров: 975

Борщ із грушею та чорносливом: незвичайний рецепт старовинної української кухні

Борщ із грушею та чорносливом: незвичайний рецепт старовинної української кухні

Якщо вам хочеться спробувати щось незвичайне, то вам слід звернути увагу на цю страву. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт борщу з грушею та чорносливом.

Інгредієнти для бульйону:

  • морква – 1 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • яловичина на кістки;
  • лавровий лист;
  • перець горошком, сіль – до смаку.

Інгредієнти для борщу:

  • буряк – 3 шт;
  • груші – 4 шт;
  • капуста – 0,5 качана;
  • картопля – 3 шт;
  • лимон – 0,5 шт;
  • чорнослив;
  • помідори в с/с – за смаком;
  • сіль перець

Приготування:

  1. Зваріть яловичий бульйон. Дістаньте м'ясо і поріжте дрібно.
  2. У невеликій ємності замочіть чорнослив.
  3. Очистіть грушу від шкірки, залишивши гілочку. Потім опустіть її у бульйон.
  4. Через пару хвилин додайте дрібно нашатковану капусту і варіть на повільному вогні.
  5. На великій тертці натріть буряки, дрібно наріжте цибулю.
  6. Викладіть цибулю і буряки на сковороду з олією, додайте помідори, посоліть, поперчіть і тушкуйте до м'якості.
  7. Картоплю очистіть від шкірки, потім наріжте кубиком і покладіть у борщ.
  8. Додати чорнослив, засмажку з буряка.
  9. Через кілька хвилин дістаньте груші та варіть борщ до готовності.
  10. Наприкінці додайте порізане м'ясо і видавіть сік лимона.

Борщ із грушею та чорносливом готовий! Смачного!

Источник: meta.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кухня

Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович