14.12.2023 16:00
Просмотров: 656

Троянди – то фаворити публіки на всі часи

Витончена зовнішність і розкішний аромат троянд завжди робили їх квітами дуже популярними, такими що актуальні за будь-яких обставин.

Троянди – то фаворити публіки на всі часи

Якщо вірити вченим, а сумніватися в дослідженнях не варто, перші троянди з'явилися 35 млн. років тому. І з моменту своєї появи троянда жодній квітці не поступається статусом королеви садів. А флористи УкраФлора взагалі називають її діамантом будь-якої квіткової композиції.

Увага на колір

Завдяки безлічі кольорів і сортів, троянда є найкращим союзником флористів у створенні трояндових моно букетів і квіткових композицій. Троянда, як жодна інша квітка, має свою власну мову і «розмовляє» рослина завдяки своїй багатогранній та різноманітній кольоровій палітрі.

На світі існує дуже багато варіацій на тему троянд і відрізняються вони за:

  1. Кольором;
  2. Розмірами;
  3. Ароматом.

Всі ці особливості варто враховувати, підбираючи букет з цих квітів. Наприклад, у червоній троянді немає нічого таємного, коли мова йде про кохання. Вона відома у всьому світі як квітка закоханих, що ідеально підходить для Дня Святого Валентина або для освідчення в коханні.

Біла троянда асоціюється з зародженням любові і є гарантією вірності. Букет білих троянд - ідеальний спосіб висловити нові почуття або привітати молодят. Також білий колір викликає стійку асоціацію з чистотою, ніжністю, тому квіткова композиція з білих троянд буде актуальної на Хрестини.

Жовтогаряча троянда - прекрасна квітка, сповнена життєрадісності і доброзичливості, символізує дружбу і прихильність, на відміну від минулої епохи, коли вона була ознакою ревнощів. Як бачите, букет жовтогарячих троянд найкраще дарувати на знак дружби. Але від класичного жовтого кольору краще відмовитися, бо в деяких культурах це символ розлуки.

Дуже жіночна рожева троянда, яка вражає своєю витонченістю. Темніші відтінки виражають вдячність, а блідіші - символізують доброту і захоплення.

Містична бузкова або фіолетова троянда викликає асоціації з таємничістю і витонченістю.

Всі ці відтінки рожевого ідеально підходять для вираження почуттів до подруги, мами чи бабусі. Дійсно, на День матері та День бабусі троянда є однією з найулюбленіших квітів у букетах і композиціях завдяки своєму багатозначному значенню.

Яскрава помаранчева троянда виражає привабливість, з прихованим посланням пристрасті.

Троянди – то фаворити публіки на всі часи

Існують не менш стильні варіації для тих, хто навіть у квіткових композиціях шукає щось мега особливе та незвичайне. В такому випадку пропонуємо букети з троянд:

  • Фісташкового кольору;
  • Пудрового;
  • Синього;
  • Чорного.

Щодо кількості, то як кажуть експерти UkraFlora, все залежить від вашого бажання. Якщо треба вразити і справити незабутнє враження  без букету зі ста троянд не обійтися. Хоча, навіть одна квітка розповість і про ваші почуття, і про ваше захоплення.


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович