14.12.2023 14:00
Просмотров: 694

Вибір новорічної ялинки – секрет справжнього свята №1

Кожного року перед багатьма родинами постає непроста задача – вибір новорічної ялинки. Зазвичай ця процедура займає багато часу, адже важливо вибрати недороге та водночас гарне дерево. Повернувшись додому, доведеться ще й встановити лісову красуню, а на це також потрібно чимало сил та часу, тож заповітний момент прикрашання головного новорічного атрибута може відкластися. Проте такого роду щорічним пригодам є більш зручна альтернатива – купити штучні ялинки. Так, зазвичай вони коштують дорожче, проте мають низку важливих переваг:

  • можливість багаторічного використання;
  • ідеальний колір, рівень пухнастості та заповнення;
  • широкий асортимент варіантів по висоті;
  • простота збирання та встановлення;
  • відсутність проблем з регулярним прибиранням та щорічною утилізацією.

Пошук ідеальної штучної ялинки на Новий рік може здатися тобі непростим завданням. Проте насправді достатньо знайти магазин з великим асортиментом та прийнятними цінами. А ми розповімо, які саме критерії є найважливішими при здійсненні покупок.

Вибір новорічної ялинки – секрет справжнього свята №1

Розмір та форма святкового дерева

Саме від цих параметрів залежить, наскільки гармонійно буде виглядати новорічний атрибут у конкретному приміщенні. Звісно ж, варто насамперед врахувати:

  • розміри кімнати. Якщо доведеться розмістити штучне дерево в просторі з низькими стелями, вибирай компактний варіант, щоб уникнути перенасиченості;
  • висоту стін. Наявність у кімнаті великих вікон чи меблів – привід замислитися про покупку високої ялини. Вона буде добре помітною та виглядатиме вражаюче;
  • місце розташування. Не завжди на підлозі є достатньо вільного місця для встановлення головного святкового атрибута. Проте, навіть якщо можна встановити його на тумбі чи комоді, цим варто скористатися, вибравши компактну модель.

За формою ялинки бувають стрункими та широкими, наповненими та розрідженими. Варто врахувати заздалегідь, скільки місця займає кожна модель. Наприклад, широкі штучні дерева завдяки повнішому силуету ідеально підходять для прикрашання великих приміщень і розвішування більшої кількості прикрас.

Вибір новорічної ялинки – секрет справжнього свята №1

Наскільки реалістично виглядатиме штучна ялинка?

Все ж таки, це штучний виріб, тож виробники можуть реалізовувати різні підходи до виготовлення головного святкового атрибута. Аби досягти бажаного ефекту, покупцю слід звернути увагу на декілька важливих особливостей:

  • типи голок. Вироби, що виготовлені з поліетилену, зазвичай мають більший розмір та виглядають реалістично. Натомість голки з ПВХ можуть виглядати більш пласкими;
  • вид хвойного дерева. Своїм виглядом штучні товари можуть нагадувати ялицю, ялину чи сосну;
  • колір. У той час як справжні дерева відрізняються відтінками хвої, їхні штучні аналоги надають набагато більше простору для втілення ваших дизайнерських задумів. Традиційним вибором є зелені новорічні ялинки, проте виробі з білими чи сріблястими гілочками хоча і не виглядають природно, проте можуть зробити прикраси більш яскравими. А ефект припорошеної снігом хвої створює відчуття справжнього дива.

Вибір штучної ялинки є особистим та залежить від індивідуальних уподобань. Ретельне вивчення особливостей та врахування ключових факторів допоможе вибрати ідеальний святковий атрибут.

Що ще врахувати при покупці штучної ялинки

Звісно ж, від вибору головної вічнозеленої красуні залежить і підхід до її декорування. Великі ялинки потребують більшої кількості прикрас та новорічних вогників, а для невеличких штучних дерев краще вибрати маленькі кульки. 

Штучні лісові красуні можуть коштувати по-різному. Факторами, що визначають ціну, насамперед є: розмір та об’єм виробу, а також матеріали, з яких виготовлені голки. 

Вибираючи високу новорічну ялинку, варто врахувати, що мінімальна відстань до стелі повинна становити 15-20 см. У такому випадку у тебе не виникне проблем зі її встановленням та демонтажем.

Шукаючи спідницю під ялинку, варто вибирати такі, діаметр яких принаймні на 10 см більший від ширини новорічної красуні. У такому випадку виріб надійно приховає підставку, а композиція загалом виглядатиме гармонійно.


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович