19.04.2023 09:45
Просмотров: 687

Вибір тютюну та кальянів в Аміго Хуках

Куріння кальяну – культура з багатою та цікавою історією, навколо якої ходить безліч міфів та легенд. Перші згадки про кальян приходять з Індії. Саме там, на кордоні із сучасним Пакистаном з'явилися перші прилади не для куріння, а саме для паріння. Із сучасними кальянами їх ріднить лише принцип роботи, оскільки зовнішній вигляд дуже сильно змінився.

Колись господар запрошував гостей до спільного куріння кальяну, що вважалося для гостя особливою честю. Багаті раджі і султани називали цей процес «випиванням диму», і це був досить популярний спосіб розслабитися гостям. З того часу кальянна культура ніяк не пов'язана з курінням цигарок. Скоріше це більше «аромотерапія», ніж примітивне втягування тютюнового диму.

Вибір тютюну та кальянів в Аміго Хуках

 

 У наші дні куріння кальяну – визнаний та модний спосіб релаксації. Організація цього процесу починається з придбання пристрою, прийняття рішення, яка рідинна основа краще, підбору тютюну та ароматної суміші. У цьому питанні без спеціалістів розібратися досить важко. І якщо ви ще не визначилися, де купити все, що необхідно для кальяну, то інтернет-магазин Amigo-hookah задовольнить запити як досвідченого, так і кальянника-початківця. У його асортименті ви знайдете більше 100 видів кальянів та аксесуарів до них, різноманітні види вугілля, широкий вибір рідин для POD-систем, кальянний тютюн, а також безтютюнові та безнікотинові суміші.

 

Тютюн – головний компонент для якісного кальяну. Основа для нього – правильно висушений та грамотно подрібнений тютюновий лист. Альтернативою йому служать суміші на основі чайного листа або бурякової макухи. Різні показники жаростійкості, міцності та смаку дають широкий вибір кожному, хто вирішив долучитися до кальянної культури. Тютюн для кальянів виробляють багато країн світу, але зараз в Україні велику популярність набув тютюн 420 нашого українського виробника. Його по праву визнають високоякісним продуктом у нашій країні. У 420 немає штучних консервантів та барвників, а різноманітна палітра смаків та практична упаковка дасть можливість насолодитися процесом куріння кальяну.

Вибір тютюну та кальянів в Аміго Хуках

 

Сьогодні спостерігається масове поширення кальянокуріння в Україні. Якоюсь мірою кальян є альтернативою сигаретам та способом розслабитися, провести час у приємній компанії. Але пам'ятайте, що нічого так не розслаблює, як остаточно прийняте рішення. І якщо воно позитивне, то долучення до культури куріння кальяну ви можете сміливо розпочинати зі знайомства компанією Amigo-hookah.

Новости портала «Весь Харьков»


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович