04.03.2024 10:10
Просмотров: 280

Британці зроблять для української техніки 500 гусениць

Британці зроблять для української техніки 500 гусениць

Компанія Cook Defence Systems звернулася до британського танкового музею за допомогою у розробці гусениць, які виготовлятимуть для бронетехніки України — Мілітарний.

"Музей співпрацює із William Cook Defense Ltd, щоб провести реверс-інжиніринг гусениць низки машин радянської доби для відправки в Україну", — розповіли представники музею.

Нещодавно компанія Cook Defense отримала терміновий запит від міноборони Великої Британії на надання гусениць для підтримки українського парку техніки радянської доби.

"Якщо ми можемо допомогти промисловості та нашим союзникам, ми, звичайно, маємо це зробити", — заявили представники музею.

Основні завдання проєкту включають розробку нових сталевих сплавів, що відповідають оригінальним радянським специфікаціям, а також перепроєктування кованих та зварних компонентів у вигляді виливків для відповідності новому виробничому процесу.

Cook Defence Systems має зайнятися гусеницями радянських бронетранспортерів МТ-ЛБ, бронемашин БМП та танків Т-72.

Для цього Велика Британія та "Фонд для України", за посередництва Defence Equipment & Support, уклали контракти з провідним світовим розробником і виробником гусениць Cook Defence Systems (CDS) на постачання комплектів гусениць для України.

Контракти передбачають постачання комплектів для 500 одиниць української військової техніки.

Мова йде як про британські машини, включно з танками Challenger 2, так і про радянську бронетехніку.

"Нам довелося реконструювати обладнання радянських часів, використовуючи обмежений довідковий матеріал та безліч наших власних ноу-хау, працюючи при цьому з доступними нам виробничими процесами та матеріалами, а не з оригінальними російськими технологіями", — заявили у компанії.

Джерело: https://t.me/znua_live/137090

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович