18.05.2023 06:09
Просмотров: 942

Бункерний дістав із кишені ще одного «миротворця»

Бункерний дістав із кишені ще одного «миротворця»

Будете сміятися, це - президент ПАР Сиріл Рамафоса. 

Цей політичний нащадок Нельсона Мандели  виявився дуже прозорливим, і з самого дна глобуса (де і знаходиться Південноафриканська республіка) розгледів, як можна примирити нас із поганцями. 

▶️ Щирість намірів Рамафоси варто розгледіти впритул, бо про війну Росії в Україні він знає не лише з новин, але й з інвойсів на зброю, з ООНівських змов та інформаційних спецоперацій. 

● Панівна партія "Африканський національний конгрес" має давні зв'язки з Москвою, ще з часів боротьби проти апартеїду. Нинішній президент ПАР, як і бункерний дід, страждає комплексом недооціненої величі, виступаючи за «справедливіший розподіл влади» між державами… тобто проти США.  Русофілія - це взагалі їх національна хвороба. Наприклад,  донька екс-президента Джейкоба Зуми вела проросійську кампанію у Твіттері на підтримку війни проти України.

● ПАР - постійний член клубу ображених парій, у міжнародній політиці підіграє РФ та Китаю. При голосуванні в ООН не підтримує проукраїнські [антиросійські] рішення, ховаючи руки в кишені, а очі - в підлогу.  Крім того, країна - член одіозного БРІКС (Бразилія, Росія, Індія, Китай та, власне, ПАР).

● У річницю широкомасштабного вторгнення в Україну, Росія, Китай і ПАР провели спільні навчання військово-морських сил.

● Місяць тому  США звинуватили ПАР у постачанні арсеналів Московії: зброя і боєприпаси були завантажені на "Lady R", підсанкційне російське судно.

● Вже після того ПАР дозволила російському вантажному літаку приземлитися на базі ВПС, неподалік від Преторії. Раніше цей літак перевозив зброю для орків і потрапив під санкції. Міноборони ПАР пробувало відбрехатися, що літак доставляв дипломатичну пошту для посольства РФ, хоча записи з радарів свідчать: борт вилетів з російського військового аеродрому «Чкаловський» під Москвою 21 квітня і зробив низку зупинок на Близькому Сході та в Африці.

● Декілька днів тому бункерний дзвонив колезі Рамафосі, після чого той невгамовно занепокоївся миром у Східній Європі.

▶️ І ось тепер цей південний африканець цілком серйозно пропонує себе як перемовника. Мало того, Рамафоса приїде не сам, а візьме на борт важковаговиків у вигляді групи африканських лідерів, на кшталт очільників Сенегалу, Уганди, Єгипту, Республіки Конго та Замбії: легендарний набір бананової демократії. 

● У світі дивна епідемія прозріння: миротворче просвітління нападає лише на дуже близьких друзів бункерного: Китай, потім Бразилію, а ось тепер і ПАР. Вже з нетерпінням чекаю, коли головний "шахед миру" - духовний лідер Ірану - аятола Хаменеї замість дронів сам прилетить до Києва і атакуватиме своєю формулою миру.  

▶️ Якщо ж відфільтрувати цей дипломатичний спам, то в залишку маємо лише одне: з фантазією у кремля не густо. Як і з вірою у майбутнє.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/770

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович