17.05.2023 09:45
Просмотров: 370

Єдине, що може зупинити подальше закріплення авторитарного режиму в росії, — перемога України

Єдине, що може зупинити подальше закріплення авторитарного режиму в росії, — перемога України

Єдине, що може зупинити подальше закріплення авторитарного режиму в росії, — перемога України, яка, ймовірно, частково запустить в рф демократичні процеси (https://zn.ua/ukr/war/ukrajina-mozhe-zminiti-majbutnje-rf-ta-svitu-eksperti-pojasnili-vazhlivist-peremohi-ukrajini-v-senati-ssha.html) — експерти комітету Сенату США з міжнародних відносин.

Під час сенатського слухання, присвяченого політиці США щодо росії, експерти визнали, що самі Штати не зможуть вплинути на агресивний курс Москви.

"Єдиний найважливіший спосіб сформувати траєкторію демократичного розвитку рф — дати Україні змогу перемогти росію. рф, якщо досягне успіхів в Україні, швидше за все, знову набереться сміливості. Військова поразка росії, навпаки, може бути тією сейсмічною подією, яка потрібна для каталізації тиску знизу вгору, необхідного для направлення росії на інший шлях", — заявила директорка Програми трансатлантичної безпеки у Центрі нової американської безпеки Андреа Кендалл Тейлор.

Вона додала, що й після зміни президента держави-агресорки довгостроковий вектор її розвитку збережеться, оскільки в Кремлі залишаться ті ж самі люди. Однак, нищівна воєнна поразка рф створить більше шансів для змін на краще.

З Тейлор погодився і експосол Штатів у Москві Джон Салліван.

"Якщо ми не здолаємо імперську місію путіна в Україні, то міжнародна система, від якої США, наші союзники та партнери в усьому світі, включно з Китаєм, вигравали понад 75 років з кінця Другої світової, буде знищена", — сказав колишній американський дипломат.

Джерело: https://t.me/znua_live/93237

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович