04.02.2024 08:52
Просмотров: 463

Як працюватиме електронний реєстр призовників: у ТЦК пояснили, до яких даних матимуть доступ

Як працюватиме електронний реєстр призовників: у ТЦК пояснили, до яких даних матимуть доступ

Представник ТЦК заявив, що громадяни України можуть не перейматися тим, що їхні дані потраплять до рук ворога, оскільки цей реєстр буде забезпечений захистом та залишиться конфіденційним.

Відповідно до заяви заступника начальника мобілізаційного відділення Дарницького району в Києві, Верховна Рада недавно прийняла законопроєкт про введення реєстру військовозобов’язаних і призовників, який сприятиме спрощенню мобілізаційного процесу.

За його висловлюванням, цей реєстр спрямований на об’єднання всіх потрібних баз, що призначено полегшити процес уточнення облікових даних. Захід може надалі зменшити тиск на військовозобов’язаних, дозволяючи їм коригувати свої дані чи отримувати послуги в будь-якому територіальному центрі комплектування. Військком висловив підтримку цієї ініціативи.

До яких даних отримає доступ ТЦК

За висловлюванням Новосядлія, наразі у кожного банку існує реєстр клієнтів, в якому фіксуються паспортні дані та подібна інформація. Цей реєстр нічим не відрізняється. Він гарантує, що цей реєстр буде конфіденційний, і доступ до нього матимуть лише уповноважені особи з персональними ключами та відповідним захистом.

Джерело: tehnofan.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович