10.02.2024 08:20
Просмотров: 420

Якщо США не дадуть відсіч росії зараз, то змарнують історичний шанс і підуть зі світової арени - Валенса

Якщо США не дадуть відсіч росії зараз, то змарнують історичний шанс і підуть зі світової арени - Валенса

Якщо США не дадуть відсіч росії зараз, то змарнують історичний шанс і підуть зі світової арени, — колишній президент Польщі Лех Валенса.

У рамках проєкту вашингтонського аналітичного Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) "Процвітання і розвиток" Валенса звернувся до американських законотворців.

"Пані та панове, в естафеті історії, естафеті поколінь настав час змін. Перед моїм поколінням стояли два великі завдання. Першим завданням було зруйнувати стару світову систему. І ми спільними зусиллями цього домоглися... Однак ми не знесли все до кінця, тому що залишилися росія і Китай. Усе неможливо було здійснити в той час.

Сьогодні це можливо. Подивіться, як весь світ об'єднався проти росії. Це чудова можливість навести порядок у світі. Америці відведена роль лідера в цих змінах. Якщо США не скористаються цією можливістю, наші онуки ніколи нас не пробачать.

Американці! Я тут, щоб підбадьорити вас. Якщо ви не дасте відсіч тиранії, ви втратите цю можливість. США тоді доведеться піти зі світової арени.

Не обов'язково, щоб США платили своїми доларами за всіх інших у світі. Однак від США залежать рішення щодо тем, які зараз важливі у світі. Інакше ми знищимо цивілізацію, в якій зараз живемо", — цитує Валенсу"Голос Америки".

Колишній президент Польщі також закликав Сполучені Штати краще протидіяти російській пропаганді.

Джерело: https://t.me/znua_live/133755

Новости портала «Весь Харьков»


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович