14.12.2023 15:05
Просмотров: 452

Навколо Куп’янська відбудовують кільцеву оборону за зразком Харкова

Навколо Куп’янська відбудовують кільцеву оборону за зразком Харкова

Минулої доби під ворожими обстрілами опинилися населені пункти Чугуївського, Харківського і Куп’янського районів. Окупанти успіхів та просувань не мали.

Про це повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

За словами Іванова, тривають роботи з укріплення міста Куп’янськ: вибудовується кільцева оборона за аналогом Харкова. Погодні умови цьому процесу не заважають.

Над розмінуванням територій Харківщини працюють 118 піротехнічних підрозділів, з яких 83 – розрахунки ДСНС, Національної поліції та ЗСУ. Ще 35 підрозділів – представники іноземних неурядових організацій, а саме HALO Trust, FSD та ФАО ООН.

«В пріоритеті залишається розмінування критичної інфраструктури та автошляхів. На другому місці – приватні домогосподарства і потім землі сільськогосподарського призначення. Працюємо над збільшенням кількості піротехнічних підрозділів на Харківщині, аби пришвидшити хід розмінування», – зазначив Іванов.

Крім того, в області продовжується добровільна евакуація населення. Усі охочі можуть звернутися до обласної військової адміністрації, волонтерів, Національної поліції або представників органів місцевого самоврядування, аби виїхати до більш безпечних районів області чи інших регіонів країни.

«В місцях компактного розташування маємо достатній резерв, аби заселити бажаючих евакуюватися. Спільно з волонтерськими організаціями забезпечуємо ВПО продуктами харчування, фінансовою підтримкою та усім необхідним для повернення до мирного життя», – зазначив Іванов.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович