26.11.2023 07:37
Просмотров: 441

Німці переконані, що війна - це надовго

Німці переконані, що війна - це надовго

Після закінчення війни проти України росії знадобитися 6-10 років для відновлення своїх збройних сил. НАТО варто посилити здатність стримування загроз — Німецьке товариство зовнішньої політики (DGAP).

Аналітики зауважують, що росія з її імперськими амбіціями становить найбільшу і найнагальнішу загрозу для країн НАТО.

Агресор досі може готувати близько 280 тисяч призовників на рік, попри санкції, експортує і збільшує обсяги виробництва певних видів озброєнь, а доходи від продажу нафти і газу продовжують наповнювати російський бюджет.

НАТО не може впливати на те, чи захоче рф розв'язати нову війну. Але може — на власну здатність до стримування і оборони.

"Час, необхідний рф для відновлення своїх збройних сил, визначає потребу Альянсу діяти швидко і він повинен бути здатним відбити російський напад за шість років. (…)

Щоб запобігти можливій війні, вікно можливостей для Москви не повинно відкритися", — вважають аналітики.

На думку експертів, НАТО має ефективно розпорядитися часом, що залишився до завершення інтенсивних бойових дій в Україні:

● посилити підтримку Києва, щоб ЗСУ мали шанс завдати поразки рф на українській території, одночасно дбаючи про баланс між підтримкою України і посиленням власної боєздатності;

● негайно почати працювати з Україною над плануванням і реалізацією довгострокової інтеграції країни в західну систему оборони і озброєнь, зокрема, у контексті руху України у ЄС і НАТО;

● встановити більш збалансовані відносини зі США та докласти більше зусиль для розширення власних військових можливостей;

● посилити торгівельні санкції проти росії, щоб завадити розвитку російського ВПК.

Джерело: https://t.me/znua_live/122702

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович