08.04.2024 08:31
Просмотров: 279

Німецькі війська розпочали великомасштабні навчання неподалік російського кордону

Німецькі війська розпочали великомасштабні навчання неподалік російського кордону

Військові сили Німеччини проводять великомасштабні навчання. Відомо, що вони проходять на відстані приблизно 300 км від кордону з росією.

Про це повідомляє видання BILD у неділю, 7 квітня.

Згідно з наданою інформацією, у холодних норвезьких пустелях, покритих снігом, військові з різних країн-членів НАТО тренуються для можливої війни з росією. Передбачається, що у випадку атаки на територію НАТО, солдати з Дивізії швидкого реагування будуть першими, хто вступить у бій.

"Люди завжди хвилюються. П'ять чи шість років тому я не очікував, що ситуація обернеться таким чином. Тому зараз ми відпрацьовуємо те, що нам, можливо, скоро доведеться використати", — розповів військовий збройних сил Німеччини Грегор.

НАТО проводить військові навчання з участю 90 тисяч військовослужбовців, що має стати сигналом для Володимира путіна, який загрожує Заходу новою ескалацією.

"росіяни дуже уважно вивчають боєздатність німецьких гірсько-стрілецьких військ. І вони зроблять із цього свої висновки", — заявив Грегор.

Солдати з Дивізії швидкого реагування вже дві доби не мали можливості поспати, оскільки за графіком тренувань відпочинок не передбачався. Вони готують вечерю на мобільних газових плитках, намагаючись зігрітися у холодних умовах.

"Звичайно, моя дружина також стурбована. Але згодом до всього звикаєш. Набагато складніше пояснити ситуацію дитині, це потребує великої педагогічної майстерності. Мій пасинок знає, що я на навчаннях. Він знає, що тут безпечно, все мирно, бойовими кулями ми не стріляємо. Тому страху не так багато", — розповів військовий.

Джерело: segodnya.novyny.live

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович