22.12.2023 10:02
Просмотров: 432

СБУ у наступному році планує збільшити кількість операцій в глибині територій, які контролюються рф

СБУ у наступному році планує збільшити кількість операцій в глибині територій, які контролюються рф

СБУ у наступному році планує збільшити кількість операцій в глибині територій, які контролюються рф, щоб наблизити війну до кремля, — голова СБУ Василь Малюк в інтерв'ю Politico.

"Ми не можемо розголошувати наші плани. Вони повинні залишатися шоком для ворога. Готуємо сюрпризи. Окупанти повинні розуміти, що сховатися не вийде. Ми всюди знайдемо ворога", — сказав Малюк.

Він зазначив, що цілями СБУ будуть об’єкти матеріально-технічного забезпечення та військові засоби на окупованій території України. Також будуть удари по ворогу на території рф. Очільник Служби безпеки запевнив, що він та його підлеглі "завжди шукають нові рішення". Малюк додав, що СБУ наносить прицільні точкові удари по ворогу.

"Ми жалимо ворога голкою прямо в серце. Кожна наша спецоперація переслідує конкретну ціль і дає свій результат. Усе це в комплексі ускладнює можливості рф для ведення війни в Україні і наближає нашу перемогу", — зазначив він.

Голова СБУ наголосив, що ключовими цілями залишатимуться Крим і Чорне море, де Україна здійснила низку вдалих операцій у 2023 році.

Малюк зазначив, що Київ ретельно розглядає свої цілі перед тим, як завдати удару — намагаючись дотримуватися правил війни, на відміну від росії, яка стріляє ракетами, артилерію та БпЛА як по військових, так і по цивільних цілях.

"Ми працюємо на військових об’єктах або на тих, які противник використовує для виконання своїх бойових завдань. Ми діємо повністю за нормами міжнародного права.

Більшість своїх операцій СБУ проводить на території України — на Донбасі, в Криму та Чорному морі. Це наша земля, і ми будемо використовувати всі можливі методи, щоб звільнити її від окупантів", — наголосив Малюк.

Джерело: https://t.me/znua_live/126346

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 06:00    63
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович