11.08.2023 17:42
Просмотров: 584

Веніславський про заміну звільнених «воєнкомів»: списки вже складені

Веніславський про заміну звільнених «воєнкомів»: списки вже складені

Процес звільнення «воєнкомів» відбуватиметься дуже швидко, оскільки людей, які зможуть їх замінити – багато й списки вже складені.

Про це розповів член Комітету Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, представник президента у Верховній раді Федор Веніславський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на телемарафон.

«Це буде зроблено дуже швидко. Після того, як президент кілька місяців тому виступив з ініціативою оновлення цього кадрового складу за рахунок тих військовослужбовців, які в окопах довели, що розуміють, що таке війна і честь та гідність.

І вони точно не будуть тиражувати інші цінності», – розповів Веніславський.

Як відзначив представник президента у ВР, списки військових, які можуть замінити воєнкомів та які не дискредитуватимуть себе – складений.

Водночас мова не йде про командирів, або ж офіцерів, які на сьогодні командують бойовими підрозділами.

«На превеликий жаль, війна призводить до того, що військовослужбовці отримують поранення і за висновками ВЛК вони не можуть більше бути в окопах, визнаються непридатними або обмежено придатними до військової служби.

Саме за рахунок таких людей буде формуватися кадровий потенціал для очільників нинішніх територіальних центрів», – пояснив Веніславський.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович