11.01.2024 16:54
Просмотров: 443

У Харкові поліція забрала двох дітей в недбалої матері

У Харкові поліція забрала двох дітей в недбалої матері

Харківські поліцейські вилучили у 34-річної жінки двох неповнолітніх дітей, які жили в антисанітарних умовах та не були забезпечені повноцінним харчуванням.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

Порушення виявили працівники сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 1 спільно зі спеціалістами служби у справах дітей по Слобідському району, які постійно здійснюються превентивні заходи та відвідують родини, в яких раніше батьки ухилялися від виконання своїх батьківських обов’язків.

10 січня поліцейські та соціальні працівники виявили 34-річну матір, яка веде асоціальний спосіб життя та ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків. В сім’ї виховується двоє дітей.

В ході перевірки умов мешкання встановлено, що в квартирі антисанітарні умови, одна дитина має неохайний вигляд та хворобливий стан. Крім того, неповнолітні не забезпечені повноцінним харчуванням. Жінка не займається розвитком дітей.

Раніше з матір’ю працівники поліції та спеціалісти служби у справах дітей неодноразово проводили профілактичну роботу, однак жінка продовжує ігнорувати рекомендації та вимоги щодо виконання своїх батьківських обов’язків.

Працівниками поліції та спеціалістами служби у справах дітей по Слобідському району Харкова було прийняте рішення про вилучення дітей з сім’ї.

Вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за не виконання своїх батьківських обов’язків.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович