01.11.2023 11:22
Просмотров: 289

У Малих Феськах завершують ремонт розбитої окупантами амбулаторії

У Малих Феськах завершують ремонт розбитої окупантами амбулаторії

У селі Малі Феськи Золочівської громади відновлюють амбулаторію за кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету.

Загальна кошторисна вартість об’єкта становить 13 мільйонів гривень. Наразі будівельники виконали вже 80% робіт, повідомили в ХОВА.

Михайло Харнам, заступник начальника Харківської ОВА

На сьогодні в Харківській області відновлюється 8 закладів охорони здоров’я. Один з них – амбулаторія в Малих Феськах. Попри ремонтні роботи працівники медзакладу продовжують обслуговувати населення. За дорученням начальника Харківської ОВА докладаємо максимум зусиль, щоб жителі мали доступ до якісних медичних послуг.

Амбулаторія обслуговує 7 населених пунктів – це приблизно 3500 людей. На постійній основі тут працюють два лікарі, три медичні сестри, а також водій. Мобільна бригада може виїздити на виклики в інші населені пункти. Влучання біля амбулаторії були в травні минулого року, вночі, тож ані пацієнти, ані персонал не постраждали. Суттєвих пошкоджень зазнала покрівля, вікна, фасад, деяка медична апаратура.

Анатолій Рисцов, начальник Богодухівської РВА

Тут проводилися роботи з липня цього року. Повністю відновлюється зовнішня частина будівлі, також завершуються внутрішні роботи. Менше ніж за місяць, в амбулаторії мають закінчити капітальний ремонт.

На об’єкті вже замінили каналізацію, вентиляцію та водопровід, вікна і двері. Фахівці зробили нову покрівлю, фасад та підлогу. Пізніше планується виконати благоустрій.

Олександр Гащенко, виконроб

Наразі працюємо над опаленням. Також залишилося закінчити внутрішні роботи в трьох кімнатах. Будівля була вся у тріщинах, тому її довелося стягувати.

Загалом через дії агресора з 18 структурних підрозділів Центру первинної медичної допомоги Золочівської селищної ради було пошкоджено 10. Будівля, яку відновлюють у Малих Феськах, має майже столітню історію.



Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович