20.12.2023 08:09
Просмотров: 330

У Сенаті найближчим часом не буде досягнуто домовленості

У Сенаті найближчим часом не буде досягнуто домовленості

Лідери Сенату США заявили, що, найімовірніше, найближчим часом не буде досягнуто домовленості щодо угоди про надання додаткової допомоги Україні та зміцнення безпеки кордону США — Voice of America.

Сенатори від обох партій називають переговори, які нині тривають, продуктивними, втім вважають, що роботу ймовірно не завершать найближчим часом:

● "Домовленість до Нового року наразі є малоймовірною. Я сподіваюся, що вони підготують текст законопроєкту, закотять рукави, сядуть і закінчать це, коли ми повернемося в січні", — сенатор-демократ Дік Дурбін у коментарі журналістам.

● “Не розходитись, допоки не буде знайдено компромісу.

Сенат не повинен оголошувати перерву без надання допомоги нашим союзникам за кордоном. Тут наше місце у світі під загрозою — ми виглядаємо слабкими, якщо не виконуємо своїх обіцянок і відмовляємося стримувати жорстоке, необґрунтоване вторгнення путіна в Україну", — закликав колег сенатор-демократ Марк Ворнер.

● "Демократи та республіканці в Сенаті розуміють, що іще багато роботи попереду, щоб ухвалити законодавство, яке посилить безпеку США та Західного світу. Ми досягли важливого прогресу, але це непрості переговори, і процес потребує більше часу. Але незалежно від того, скільки часу це займе, ми повинні досягти успіху, тому що ставки високі — для Америки та для наших друзів у Європі, на Близькому Сході та в усьому світі. Ми повинні надіслати додаткову допомогу Україні, щоб перемогти владіміра путіна”, — лідер демократичної більшості у Сенаті Чак Шумер.

● "Ті, хто бере участь у переговорах, роблять повільний та стабільний прогрес", — лідер республіканської меншості у Сенаті Мітч Макконнелл.

● “Цього тижня ми явно не завершимо текст, щоб мати можливість проголосувати, щоб зібрати всі ці речі докупи. Ми продовжуватимемо працювати, поки це не буде зроблено. Ми всі повернемося до цього в січні, але це займе деякий час, щоб закінчити весь текст”, — сенатор-республіканець Джеймс Ленкфорд.

Джерело: https://t.me/znua_live/126154

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 09:47    229
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович