17.02.2024 09:34
Просмотров: 432

Українські пілоти ― одні з найкваліфікованіших у світі, ― Кирило Буданов

Українські пілоти ― одні з найкваліфікованіших у світі, ― Кирило Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов в інтерв’ю французькому виданню Liberation висловив вдячність народу й уряду Франції за допомогу у боротьбі з терористичною росією та закликав надати більше озброєнь.

«Ми дуже вдячні Франції за те, що вона нам допомагає. Зрештою, вони могли б не робити цього. Утім, ми хотіли б більше, це не секрет», ― сказав Кирило Буданов.

За його словами, усі надані види французької зброї вже показали дуже вагомий результат на фронті.

«Артилерійські системи “CAESAR” добре себе зарекомендували. Те ж саме можна сказати і про ракети Scalp-EG. Ці системи показали чудові результати. Нам потрібно більше зенітно-ракетних комплексів SAMP/T-Mamba. І ми очікуємо, що Франція надасть нам літаки», ― заявив керівник воєнної розвідки України.

Він зазначив, що українські пілоти здатні легко опанувати французькі багатоцільові винищувачі Mirage 2000.

«Українські пілоти сьогодні є одними з найбільш висококваліфікованих у світі, тому що вони мають реальний бойовий досвід. Ніхто ніколи не стикався з російськими винищувачами четвертого покоління в небі, крім українських пілотів. Тож наші пілоти зможуть з легкістю опанувати цю техніку», ― пояснив Кирило Буданов.

«Ми маємо справу з [російським повітряним] флотом, який налічує 300 літаків. Тому нам потрібна допомога, і я сподіваюся, що Французька Республіка надасть нам ці літаки», ― підсумував начальник ГУР МО України.

Джерело: https://t.me/DIUkraine/3479

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович