04.11.2023 09:44
Просмотров: 331

Ізраїль: ЦАХАЛ перейшов до завершального етапу війни — CNN

Ізраїль: ЦАХАЛ перейшов до завершального етапу війни — CNN

Ізраїльські сухопутні війська взяли в кільце місто Газа, найбільший і найбільш густонаселений пункт у палестинському анклаві.

Про пересування сил ЦАХАЛу свідчать супутникові знімки та відео з відкритих і офіційних джерел, повідомляє Фокус із посиланням на CNN.

Видання пише, що проведений ним аналіз зображень підтверджує повідомлення ЦАХАЛу про те, що місто оточене ізраїльськими військами.

«Сили ЦАХАЛу оточують Газу з повітря, суші та моря. Місто Газа і його околиці взяті в кільце.

Бійці ізраїльської армії з боями просуваються вперед, знищуючи наземну і підземну терористичну інфраструктуру і ліквідовуючи бойовиків ХАМАС», — заявив у п’ятницю речник ЦАХАЛу Даніель Хагарі.

У повідомленні йдеться про те, що ізраїльська армія розпочала останній етап війни проти ХАМАС. Сили ЦАХАЛу просунулися вперед за трьома напрямками.

Від північно-західного кордону сектора Газа вздовж узбережжя Середземного моря; з північного сходу біля Бейт-Хануна; зі сходу на захід, уздовж південної частини міста Газа.

Ізраїльські війська просунулися глибше вздовж цієї західної ділянки, до моря, згідно із супутниковими знімками Європейського космічного агентства, зробленими в середу.

Зображення із супутника засвідчили, що до повного оточення міста Газа ЦАХАЛу залишилося зімкнути лінію завдовжки лише в один кілометр.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович