28.04.2023 10:41
Просмотров: 666

У Чехії хочуть відкрити залізничний маршрут з Праги до Львова

У Чехії хочуть відкрити залізничний маршрут з Праги до Львова

Чехія планує відкрити залізничне сполучення з Праги до Львова: пересадку зроблять у польському Перемишлі.

Чеська залізниця «Ческе драги» (ČD) планує у червні 2023 року відкрити маршрут Прага — Львів через польський Перемишль із гарантованою пересадкою на українські потяги. Для рейсу знадобиться лише один квиток.

Про це повідомляє видання Бабель із посиланням на ProUkraїnu (Blesk.cz).

Міжнародний «своєчасний квиток» на маршрут Прага — Львів продаватимуть зі знижкою за принципом «що раніше, то дешевше». Він гарантуватиме, що пасажири зможуть пересісти на потяг у Перемишлі, який їх чекатиме навіть тоді, коли інший запізнюється.

Схема сполучень Чехія — Україна через Польщу, Словаччину, Австрію й Угорщину.«Ческе драги»

Однак запровадження квитка ще обговорюють. Зараз він діє на сполученні Прага – Мукачево з пересадкою у словацьких Кошицях. Купити квиток на цей рейс можна в інтернет-касі «Ческе драги», на вокзалі чи за телефоном чеської державної залізниці.

Компанія «Укрзалізниця» запускає новий вагон сполученням Відень — Чоп — Відень. Ним можна без пересадок повернутися з Австрії та Угорщини в України або, навпаки, поїхати туди. Квиток у новий вагон з Чопа до Відня коштує 1 730 гривень.На початку квітня «Укрзалізниця» успішно протестувала рейс з Любліна в Рава-Руську євроколією. У перспективі розглядається подовжити європейську колію до Львова.Від 1 березня 2023 року «Укрзалізниця» додала ще один вагон до популярного рейсу «Київ — Варшава» та у зворотному напрямку.«Укрзалізниця» запропонувала зручний маршрут до румунського міста Ясси, де розташована база лоукосту Wizz Air. Він підлаштований під рейс Київ — Кишинів.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович