Выставки

Відкрита репетиція плейбек-театру

20.08.2015
Відкрита репетиція плейбек-театру
Категория: спектакль, вечер

До нещодавнього часу, термін «плейбек театр» був зрозумілим та входив до лексикону виключно професіоналів. За літні місяці він став відомим багатьом харків’янам, а також багатьом новим харків’янам - особам вимушеним переселенцям з Криму та зони АТО, що взяли участь у проекті «Включи себя в жизнь!», яку ініціювала ГО «Линия согласия».

 

20 серпня (четвер), о 18:00 відбудеться ВІДКРИТА РЕПЕТИЦІЯ плейбек-театра у садку Харківського літературного музею (вул.Фрунзе, 6)

 

За три місяці реалізації проекту відбулося 15 публічних показів у містах Харківської та Донецької області, де проживають внутрішньо переміщені особи із зони АТО. Показ, що відбудеться у цей четвер є, мабуть, однією з останніх можливостей для всіх зацікавлених побачити «кухню» процесу плейбек-театру.

Театральний колектив «Живое зеркало», що бере участь у проекті «Включи себя в жизнь!» запевняє, що не буде приховувати секретів від глядачів – ви зможете взяти участь у розминці, а пізніше долучитися до створення і атмосфери спектаклю.

Естетика та методологія цього різновиду театру передбачає активну участь аудиторії – спектаклі, дослівно, складаються з історій та емоцій глядачів. Завдяки гнучкій формі та колективній імпровізації, плейбек-театр часто використовується при психологічній реабілітації людей, що пережили сильні життєві потрясіння.

«Ми не перестаємо дивуватися всім тим історіям, якими діляться з нами глядачі. Дуже часто їх сюжети не вкладаються жоден відомий світу жанр. Ми цінуємо їх довіру і віримо, що наш спільний пошук допоможе їм – жити далі, а нам – розширити межі толеранції» - відмічає координатор проекту Ольга Ладія-Щербакова.

Ми запрошуємо всіх зацікавлених. Всіх, хто готовий поширити свій кругозір і відкритися новим знанням та емоціям.

Цена билета: Вхід вільний
Сеансы 18:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович