Выставки

Фотопроект «Сушка» біля «Дзеркального струміня»

26.09.2015
Фотопроект «Сушка» біля «Дзеркального струміня»
Категория: выставка

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь 26 вересня 2015 року (з 12.00 до 19.00) в міжнародному фотопроекті «Сушка». Місце проведення: сквер біля «Дзеркального струміня».

   Мета цього фотопроекту полягає в тому, що будь-яка людина має можливість стати учасником фотовиставки. Для того, щоб взяти участь у проекті «Сушка», достатньо принести свою фотороботу й повісити її на мотузці за допомогою прищіпок для білизни. В обмін на свої фотографії можна взяти будь-які інші, що вам сподобалися. Підпишіть свої роботи, залишивши контакти й побажання для того, кому сподобалася ваша фотографія. Таким чином, ви зможете поділитися своєю творчістю й баченням світу, прикрасити день незнайомій людині, піднявши настрій, а також розширити коло знайомств серед людей, які поділяють ваш інтерес до фотографії.

   Формат виставки «Сушка» дозволяє об'єднати фотолюбителів та професійних фотографів, ломографів і прихильників традиційної фотографії у рамках однієї виставки. Головне завдання проекту – популяризація мистецтва фотографії серед молоді. «Сушка» - це майданчик творчого обміну для різних фотохудожників міста. Фотографи-аматори і професіонали зможуть познайомитися та обмінятися досвідом, секретами і поглядами на фотомистецтво.

   «Сушка» –- міжнародна акція з обміну фотографіями, придумана і вперше реалізована в Санкт-Петербурзі в 2010р. З тих пір Сушка пройшла в більш ніж 100 містах світу і зібрала понад 45 000 учасників. На даний момент Сушка – фоторух і величезне співтовариство, що об'єднує людей у всьому світі. Офіційний сайт: www.photosushka.ru. Група проекту Вконтакте: vk.com/fotosushka. Права на ідею, формат і назва виставки: Андрій Кеззін, Ольга Луветау.

   Галерея «Мистецтво Слобожанщини» вже вчетверте проводить у Харкові виставку фотографії «Сушка», обираючи наймальовничіші локації міста. Харків вперше приєднався до цієї акції в 2012 році. Зібравши роботи не тільки місцевих фотографів і жителів інших областей України, а й фотографів з інших країн, харківська «Сушка» стала міжнародним проектом. Всього у вуличній експозиції представили свої роботи більше 100 фотографів. Щороку фотовиставка «Сушка» привертає все більшу кількість учасників та розширює аудиторію серед мешканців міста.

   Для участі в фотовиставці приносьте свої фотографії з контактами до галереї «Мистецтво Слобожанщини» за адресою: площа Свободи 5, «Держпром», 4 під'їзд, 1 поверх, АБО на місце проведення заходу (сквер біля «Дзеркального струменю») 26 вересня.

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович