Кинотеатры

Документальний фільм "Герої не вмирають"

Документальний фільм Герої не вмирають
Категория: фильм
Жанр: документальный
Производство: Студія ДОК "Трансформація"
Режиссер: Володимир Чистилін, Дмитро Коновалов

Ця кінострічка про життя і смерть трьох харків’ян - Владислава Зубенко, Євгена Котляра і Юрія Паращука, які загинули за свободу та незалежність України під час розстрілу Небесної Сотні 20 лютого 2014 року.
Майже рік в самих різних місцях ми знімали рідних, друзів, однодумців, побратимів, випадкових знайомих і бойових товаришів харківських героїв Небесної Сотні. Десятки свідчень, сотні інтерв’ю, гігабайти хроніки дали можливість ще раз опинитися по той бік барикад зла, вислухавши відверті сповіді тих, хто пройшов крізь пекло.
Маючи унікальне відео з Інститутської, де протягом кількох хвилин один за одним гинуть всі троє наших хлопців, знімальна група вирішила прослідити, що спонукало кожного з них зробити вирішальний вибір їх долі.
Це не просто кіно про життя і смерть, кохання і жертовність, віру та прагнення свободи. Ми спробували доторкнутися до найпотаємніших струн душі Влада, Жені і Юрка.
Сьогодні стрічок про Майдан знято вже чимало. Деякі отримали заслужені нагороди на престижних фестивалях, але фільм «Герої не вмирають», по великому рахунку, є першим дослідженням внутрішнього голосу драйверів української революції. Під таким ракурсом точно про останні дні Євромайдану ніхто не знімав.
Запрошуємо переглянути разом картину, яку неможливо дивитися без сліз та підступаючого кома в горлі.

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович