Концертные залы

Без обмежень

27.02.2018
Без обмежень
Категория: концерт, гастроли

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Мужні чоловіки, які завоювали багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Музиканти залишаються вірними собі, не припиняють експериментувати та не визнають ніяких лімітів у
форматі чи стилі, тому в музиці та текстах БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ кожний знайде щось для себе – від тихої витонченої лірики до шаленого драйву.
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розпочали виступати в закарпатському місті Мукачеві в 1999-му році. З того часу гурт випустив 3 студійних альбоми (Underground, #DИХАЮТОБОЮ», 5хвилин), презентував більше 50 пісень, 8 кліпів; пісні БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ увійшли до саундтреків до декількох фільмів.
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ довго йшли до успіху, але останнім часом стрімко набирають обертів. Повні зали в Києві та по всій Україні, виступи закордоном. Пісні, які стали справжніми хітами, можна почути в ефірі провідних радіостанцій та на усіх відомих регіональних станціях, кліпи - в ротації телеканалів по всій Україні. Гурт бере участь у численних фестивалях та подіях - Atlas Weekend, Respublica, Бандерштат, Файне місто, Тарасова Гора, Импульс фест TattoCollection, Червене вино, Рок' N 'Січ, Октоберфест, RockSummerFest.
ByПростоРадио, Рок-Булава, Арт-Пікнік Слави Фролової, Трикутник, «Ше.Фест» та інших, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ та став його фіналістом. Зараз музиканти працюють над новим матеріалом.
Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.
Склад гурту сьогодні:
Олександр Адаменко – бас-гітара;
Олексій Бережний – ударні;
Андрій Радько - гітара;
Ігор Рибар – гітара;
Сергій Танчинець - фронтмен.

Купить билет >>

Телефон: (057) 705-08-21 (касса), (057) 705-08-16
Цена билета: 100 - 500 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович