08.01.2024 15:16
Просмотров: 492

Чому важливо купувати чоловічу сумку саме зі шкіри

Клатч, барсетка, планшет, портфель, саквояж — все це чоловічі сумки різних розмірів та призначення. Як мінімум пара таких аксесуарів, та ще й плюс рюкзак є в гардеробі будь-якого чоловіка. Але якщо рюкзак або трансформер багато хто воліє вибирати серед моделей із сучасних синтетичних матеріалів, то для деяких форм-факторів шкіра залишається найкращим матеріалом.

Чому важливо купувати чоловічу сумку саме зі шкіри

У бюджетному сегменті ви завжди знайдете аналоги зі штучної шкіри чи текстилю. Однак переваги шкіри всім добре відомі.

Шкірзам поступається натуральній шкірі з низки ключових з погляду повсякденного носіння параметрів:

  • погано переносить перепад температур;
  • відзначається більшою жорсткістю;
  • верхній шар поступово обсипається в процесі старіння, тоді як шкіра старіє благородно і не втрачає споживчих якостей.

Аксесуари з натуральної шкіри коштують дорожче, проте такий клатч, планшет чи барсетка говорять про смак та практичність власника. Адже вони служать набагато довше виробів зі штучної шкіри й тим більше текстилю. І при цьому виглядають більш презентабельно.

Клатч

Клатч — цей стильний аксесуар іноді плутають із барсеткою. Все через його невеликі розміри. Відмінні риси клатча:

  • виглядає як конверт або зменшена версія сумки типу планшета;
  • сумочка вузька і гладка, без додаткових зовнішніх кишень, що випирають;
  • закривається зазвичай на блискавку або невеликий акуратний клапан.

При цьому він досить місткий: його розмірів цілком вистачає для носіння особистих документів, ключів, карток, телефонів тощо. Для зручності носіння забезпечується петелькою для зап'ястя.

Клатч оптимально підходить до ділового стилю та стриманого casual. Практично це сумка повсякденного носіння, тому вимоги до її зносостійкості досить високі. Тому має сенс купувати клатчі саме з якісної шкіри.

Барсетка

Масивніший варіант клатча відомий під назвою "барсетка". Цей чоловічий аксесуар більше схожий на мініпортфель, має жорсткий каркас, ручку, петлю та ремінець для носіння на плечі. З суто ділової сумочки барсетка перетворилася на зручний аксесуар повсякденного носіння, у тому числі у форматі “туфлі – кепка – спортивний костюм”.

Bumbag – сумка на пояс

Такі моделі є зручною заміною барсетки в тих випадках, коли ви плануєте пересуватися без нічого. Може носитися як на поясі, так і через плече, при цьому щільно прилягає до тіла, що повністю виключає можливість її втрати. Закривається лише на блискавку. Це практична, компактна та зручна сумочка для повсякденного носіння.

Сумка-папка

Називається так через подібність до звичайної папки для документів. Власне, саме паперові документи, а також планшети та невеликі ноутбуки в такій сумці носять. Якщо ви шукаєте сумку-папку для постійного використання та перенесення електроніки, варто вибирати моделі з плечовим ременем. Виконана з якісної шкіри папка відмінно доповнює діловий образ, носиться, як правило, разом із костюмом, пальто або тренчем.

Сумка-планшет

Також іноді її називають листоношкою або месенджером. Головна ознака - строга прямокутна форма і вертикальне розташування. Закривається на блискавку, що може доповнювати клапан. Оснащується ручкою для перенесення, а також регульованим ременем для носіння на плечі або через плече.

Усередині стандартного планшета є два-три відділення, одне з яких може використовуватися для носіння невеликого ноутбука. Зовні може доповнюватись кишенею для перенесення дрібних речей або телефону.

У своєму шкіряному виконанні це стильний аксесуар, який не втрачає актуальності протягом багатьох років. Найчастіше зустрічаються два варіанти листоноші: з більш м'якої шкіри й щільнішої. В останньому випадку підвищується каркасна міцність сумки та її довговічність.

Класичні варіанти кольору — чорний та відтінки коричневого.

Також ви можете знайти шкіряні та виконані із синтетичних матеріалів плечові сумки горизонтальної орієнтації.

Портфель

Класичний варіант чоловічої сумки - місткий, зручний, стильний. Портфель поєднується тільки з діловим чином, який виражається у відповідному гардеробі у допустимому діапазоні від суворого ділового до непомітного casual. Спектр колірних рішень для чоловічого портфеля обмежений: чорний, темно-синій, відтінки коричневого та темного бордо.

Саквояж

Шкіряний саквояж — це стильний та вінтажний аксесуар. Попри те, що нішу сумок для подорожей сьогодні міцно зайняли валізи на колесах та рюкзаки, саквояж залишається чудовим варіантом багажу для невеликих службових відряджень, що підкреслює смак та статус його власника.

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович