06.08.2023 10:41
Просмотров: 428

Жіночі секрети: як зберегти красу та здоров'я?

Ніжна шкіра, блискуче шовковисте волосся, витончена струнка фігура… Кожна жінка мріє зберегти молодість на довгі роки. Тільки ось, на жаль, далеко не всім вдається втілити цю мрію у реальність. Причина невдачі? Банальна лінь. Щоб завжди виглядати привабливо та молодо, необхідно докладати деяких зусиль. Але це того варте, адже зовнішня краса незмінно відбивається на внутрішньому стані – з'являється впевненість у собі, усуваються тривоги та назавжди пропадають комплекси.

Жіночі секрети: як зберегти красу та здоровя?

Правила жіночої краси та молодості

Нічого особливо складного робити не доведеться. Потрібно тільки почати дотримуватись певних правил, і дуже скоро вони увійдуть у звичку і почнуть виконуватися буквально на автоматі. Процес старіння уповільнити реально, головне – налаштувати себе на досягнення цієї чудової мети та повірити у власні сили.

Відпочинок та міцний сон

В ідеалі на сон потрібно виділяти щонайменше вісім годин на добу. Проте сімейні турботи та робочий графік не завжди дозволяють спати так довго. Не біда. Потрібно просто знаходити час для відпочинку протягом дня. Чому б не прилягти на півгодини і не подрімати в обідню перерву чи ближче до вечора? Дослідження показують, що щоденний повноцінний сон знижує можливість розвитку серцево-судинних захворювань.

Фізична активність

Довге перебування в сидячому положенні призводить до проблем - порушується кровообіг, внаслідок чого з'являються стійкі болі в спині та шиї. Необхідно рухатись протягом робочого дня. Слід кожні півтори-дві години виділяти собі хвилини відпочинку та виконувати просту гімнастику або хоча б просто легку розминку. У вихідні бажано присвячувати час спорту – чудово, якщо є можливість відвідувати басейн чи тренажерний зал.

Зволоження шкіри

Жіноча шкіра, як і чоловіча, потребує якісного зволоження. Незалежно від типу шкіри, необхідно регулярно користуватися зволожуючими косметичними засобами. Не можна допускати сухості - це викликає передчасне старіння, що негативно позначається на красі обличчя і тіла. На ніч бажано використовувати живильний крем, а зранку легкий зволожуючий.

Жіноче здоров'я

Це важливий момент, оскільки проблеми у цій сфері можуть призвести до погіршення загального самопочуття та, що найнеприємніше, до статевої незадоволеності. Щоб завжди відчувати радість від занять коханням, слід подбати про стан інтимних м'язів. Для цього слід виконувати вправи Кегеля. Для інтимних тренувань створюються спеціальні пристрої – вагінальні кульки. Вироби акуратно поміщають усередину тіла, а потім перекочують їх усередині, стискаючи та розтискаючи м'язи малого тазу.

Позитивні думки

Стрімкий спосіб життя і постійно виникаючі проблеми на роботі і вдома здатні будь-кого вибити з колії. А стрес, як уже давно помічено лікарями та вченими, дуже погано впливає на зовнішній вигляд. Якщо не вдається справлятися з негативними думками самостійно, слід звернутися по допомогу до фахівців. Психологія дійсно допомагає, потрібно лише довіритися професіоналу і дотримуватися всіх його вказівок.

Боротьба з пігментацією

Найчастіше пігментні плями з'являються через часті знаходження на сонці. Проблема вирішується просто – необхідно завжди використовувати сонцезахисний крем. Також бажано не забувати про косметику для шкіри обличчя, рук і зони декольте з ретинолом і вітаміном С. Якщо плями вже з'явилися, їх слід позбутися. Робиться це в кабінеті у досвідченого та надійного косметолога.

Догляд за волоссям

З віком волосся може втратити блиск і стати ламким. Щоб тішити себе та оточуючих розкішними зачісками, слід користуватися шампунями, бальзамами та ополіскувачами, до складу яких обов'язково входять натуральні корисні компоненти. Періодично необхідно робити поживні, зволожуючі та реконструюючі маски для волосся – приблизно один-два рази на тиждень.

Окремо варто сказати про здорове харчування. Бажано привчити себе до якісної їжі, відмовившись від усього смаженого, копченого та надто солодкого. Про фастфуд, газування і пересолену їжу теж варто забути. А ось страви з овочів, свіжі фрукти та чиста негазована вода підуть на користь здоров'ю. Замість кави краще пити цикорій, а чорний чай замінити зеленим. І найголовніше правило - усім вищеназваним порадам треба слідувати з любов'ю до себе та свого тіла.


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович