15.05.2023 10:17
Просмотров: 678

Мобільна зубарня повертає здорові усмішки слов’янським гвардійцям

Мобільна зубарня повертає здорові усмішки слов’янським гвардійцям

Гвардійці 15 Слов’янського полку відвідали мобільний стоматологічний кабінет.

Зовні – це звичайна вантажівка, а в середині стоматологічний кабінет із сучасним обладнанням. Стоматологічна команда Першого добровольчого медичного шпиталю імені Миколи Пирогова відвідала бійців 15 Слов’янського полку.

“Це — зубарня, наша мета, аби хлопці мали змогу виконувати свою професійну діяльність та не відволікатись на зубний біль, – говорить стоматолог на псевдо Ізмаїл, — Наша стоматологічна команда була створена у цьому році на базі ПДМШ ім. Пирогова. Та зараз ми володіємо всім, щоб забезпечити необхідний, амбулаторний рівень надання стоматологічної допомоги, ми мобільні, і ми готові працювати максимально ефективно”

Їхні пацієнти — бійці різних фронтових підрозділів, але потребують стоматологічної допомоги. Гвардієць Віталій вже звично та без остраху сідає у крісло до зубних чарівників. Звертається до них за допомогою вже не вперше. Стоматологи швидко проводять огляд та розпочинають лікування.

“Я взагалі стоматологів з дитинства страшенно боюсь, але я цим фахівцям довіряю, і тому йду до них на прийом”, — коментує Віталій

ПДМШ ім. Пирогова – волонтерський проєкт, який постійно розвивається і до якого залучені цивільні медики різних спеціальностей. Його представники отримували велику кількість запитів на вгамування зубного болю від бійців, які воюють на Донеччині та Луганщині. Стало зрозуміло, що у військових у бойових умовах існує дефіцит стоматологічної допомоги, саме тому були створені мобільні кабінети.

Військовослужбовці 15-го Слов’янського полку Національної гвардії є питомою складовою Сил Оборони України. Вони професійно нищать російських загарбників на східних рубежах, відчайдушно б’ються за волю та суверенітет українських земель.

Джерело: Відділення інформації та комунікації Східного територіального управління Національної гвардії України



Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович