19.02.2020 07:34
Просмотров: 4220

Вакцина від вірусу

 

Вакцина від вірусу

Епілог

     Виварій – будівля або окреме приміщення при медико-біологічному закладі, призначений для утримання тварин, які використовуються в експериментальній роботі або навчальному процесі.

 

      Зараз весь світ напружено і злякано спостерігає за розвитком подій у китайському городі Ухань. Тисячі хворих, десятки померлих. Коронавірус. Протиотрути немає і хвороба поступово розповсюджується по світу загрожує пандемією.

       Ви теж хвилюючись читаєте ці строки? Як би Вас заспокоїти? Дитині, яка налякана, батьки звичайно читають казку, щоб відвернути увагу.

       Розповім і Вам я казку, а раптом допоможе. Отже …

     У 2013 році у селищі Мерефа Харківської області на базі колишнього інституту шовківництва американськими фахівцями почалось будівництво біолого-епідеміологічної лабораторії (далі - БЕЛ).

       Що це? Допомога слаборозвиненому народу у боротьбі з інфекційними хворобами? Або щось інше?

       Навить серед обслуговуючого персоналу нема ні одного місцевого жителя. А далі ще цікавіше. Медперсоналом БЕЛ організована вакцинація місцевого населення від сезонних захворювань.

       І ось, з кінця 2017 року лікарями харківських медичних центрів та лікарень спостерігається високий рівень смертності пацієнтів, хворих на пневмонію. В ході уточнення причин та дослідження посмертного матеріалу внутрішніх органів у всіх померлих осіб спостерігалися ознаки не бактеріальної, а вірусної пневмонії…

       На стану втомлювати великою кількістю термінів недосвідчених читачів, постараюся вкласти доступною мовою. Зазвичай пневмонія викликається бактерією, піемококком. Та при своєчасному лікуванні антибіотиками хворий одужає.

       За даними фахівців, при звичайній (бактеріальної) пневмонії клітини не змінюються, це можливо тільки при зміні її ДНК – так поводиться тільки вірус, повністю змінюючи її зовнішній вигляд.

       Ліків проти вірусів поки практично немає. Можливість одужання при вірусної пневмонії залежить тільки від сили імунітету пацієнта. І все! Повна безпорадність лікарів при такій ситуації.

       Раніше у харківської області спалахи пневмонії фіксувалися тільки у зимовий період, а в даний час – постійно.

       Співробітникам американської лабораторії відомості про летальні випадки надходять від моргів міста та області що цікавить симптоматиці. Потім під різними приводами беруться проби трупного матеріалу для дослідження.

       Таким чином, на території України, а ще Грузії та Вірменії, працюють американські спеціалізовані медичні центри, які проводять дослідження в області вірусології на їх покірливим населенням… Виварій «виняткової» раси.

       Чомусь згадалась історія повстання Потомаку. Нагадую, 1763 році, американці під виглядом допомоги продали індіанцям ковдри, заражені віспою.

       Нічого не нагадує? Ну як казка? Відволікла від жахливих новин з Уханя? Ні? Тоді чого ти чикаєш від цих негідників в твоїй країні?

       Очнись і відстоюй своє право на життя, людина!

       Прошу розглянути.

Источник:

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович