29.02.2024 09:43
Просмотров: 806

Байден пройшов медогляд, щоб перевірити придатність до роботи президентом

Байден пройшов медогляд, щоб перевірити придатність до роботи президентом

Президент США Джо Байден пройшов щорічний медогляд, який підтвердив, що він здатен виконувати свої обов’язки.

Доктор Кевін О’Коннор у своєму звіті заявив, що американський лідер не має «жодних нових проблем» зі здоров’ям, повідомляє УНІАН.

«Президент почувається добре, і цьогорічний медогляд не виявив жодних нових проблем. Він продовжує бути здатним до виконання обов’язків і повністю виконує всі свої обов’язки без будь-яких винятків або пристосувань.

Президент Байден – здоровий, активний, міцний 81-річний чоловік, який залишається здатним для успішного виконання обов’язків президента, включаючи обов’язки глави виконавчої влади, глави держави і верховного головнокомандувача», – написав О’Коннор.

Як відомо, у свої 81 Байден вже є найстаршим з усіх американських президентів. Якщо він переобереться, то наприкінці другого терміну йому буде 86 років.

Прессекретар Білого дому Карін Жан-П’єр на щоденному брифінгу оголосила, що, за словами лікаря президента, він «не потребує когнітивного тесту».

О’Коннор у своєму звіті детально описує спеціальності залучених до медогляду лікарів: оптометрія, стоматологія, ортопедія (стопи і гомілковостопного суглоба), ортопедія (хребта), фізіотерапія, неврологія, медицина сну, кардіологія, радіологія і дерматологія. Документ переглянули й інші лікарі Медичної служби Білого дому.

«Кожен з цих фахівців незалежно переглянув карту, оглянув президента і погодився з моїми висновками і рекомендаціями», – зазначив О’Коннор.

Згідно з обстеженням, Байден важить 80,7 кг і має зріст 182,8 см, що відповідає зросту і вазі, зафіксованим під час його останнього фізичного обстеження в лютому 2023 року.

Лікар стверджує, що політик «продовжує тренуватися щонайменше п’ять днів на тиждень».

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович