31.08.2023 12:41
Просмотров: 507

«Є великий запит на сучасний кінематограф Африки»: у росії готують заміну Голлівуду

«Є великий запит на сучасний кінематограф Африки»: у росії готують заміну Голлівуду

Втративши голлівудський контент, російські кінотеатри пережили обвал зборів на 56-70%, і половина з них опинилася на межі закриття.

Замість привізних західних фільмів, які можуть потрапляти в росію тільки в нелегальній копії, кінотеатри рф нададуть глядачам кінострічки, створені в Китаї та різних африканських країнах, повідомляє Фокус із посиланням на російське видання Moscow Times.

Як заявила т.в.о. гендиректора роскіно Катерина Наумова, «великий інтерес» до китайської кінопродукції відчувають російські громадяни.

«Якість китайського кінематографа дуже сильно зросла за останні кілька років. Настільки високі технології виробництва, настільки хороша гра акторів і самі зйомки», — зазначила Наумова.

Вона додала, що опитування глядачів, які проводить роскіно, показують інтерес до фільмів і інших »дружніх» росії країн. Наприклад, є «великий запит на сучасний кінематограф Африки».

У попередньому році, через відсутність голлівудських фільмів, російські кінотеатри зіткнулися з різким спадом доходів на рівні 56-70%.

Половина з них опинилася на межі закриття через загальний збиток у галузі, що перевищив 4 мільярди рублів.

Спроби заповнити розклад кінопоказів пропагандистськими фільмами про війну закінчилися невдало.

Так, наприклад фільм “Свідок”, що описує вторгнення в Україну з позицій російської пропаганди, зібрав менше 7 млн рублів за перші чотири дні прокату за бюджету в 200 млн рублів.

Згідно з даними Єдиної автоматизованої інформаційної системи (ЄАІС), середня кількість глядачів на сеансі становила лише чотири людини, а для сталого прокату потрібно не менше 17-20.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович