27.03.2024 15:37
Просмотров: 963

Борщ завадив Євгену Клопотенку відкрити ресторан української кухні в Японії

Борщ завадив Євгену Клопотенку відкрити ресторан української кухні в Японії

Українському шеф-кухарю та ресторатору Євгену Клопотенку відмовили у відкритті українського ресторану в Японії.

Це сталося через борщ, який там вважають російським.

Про це він написав в Instagram, повідомляє Кореспондент.

«Живеш собі, працюєш, ведеш перемовини про відкриття українського закладу в Японії. І тут на тобі: японці не хочуть відкривати монозаклад з борщем, бо у них, увага: «поширена думка, що борщ — це російська страва». Зрозуміло, що люди оминатимуть це місце десятою дорогою, бо притомні японці, на щастя, історично є русофобами», – написав Клопотенко.

Ресторатор наголосив, що ситуація є “чудовим прикладом глибини російської пропаганди”.

«Ні, ця ситуація не зменшує масштаб наших старань. Вона лише означає, що треба працювати ще завзятіше над популяризацією української думки та української кухні у світі. Завзятіше контрпропагувати. І як же добре, що завзяття українцям не бракує», – підсумував шеф-кухар.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович